Pamukgelim Kızlar bu gece yarım saat boyunca adet sancısı çektim, doğum sancısı 40 saniye sürermiş... Benim sancım çok ilginç 30 dakika boyunca hafif adet ağrısı oldu, acaba bebek kanala mı iniyor, ya da açılma mı oluyor, sizde oluyor mu bu sancılar
s_s_y Pamukgelim malesef kuzum ben henüz öyle bir sancı da ağrı da yaşamadım bilgi veremiyorum o yüzden
Meryemclskn Bende 38+5 im ve yarım saatte bir 30 saniyelik kasılmalarım ve bel ağrılarım oluyor. Sizce başlıyor mu??
hryoz Meryemclskn en son ne zamamn muayne oldunuz doktora siz catı muaynesi yapmısmıydı düzenli olarak yarım saatte bir geliyosa yavas yavas baslamıs olabilir
Fdm 39 olduk bıgün nst de 0 sancı çıktı. En fazla 25. Doktor 40+1 de almak istiyor ben 41i beklemek istiyorum. Bacak sızlaması dışında hiçbir belirti yok 😔
Haticerkan s_s_y 9 ay,geçti günler gelmiyo çok haklısın bizim oğlanda gelemk bilmiyo 39+2 olduk pazartesi gidecem kontrole
elifnurdeniz bimuallime hem sancı çekip hep sezaryen olmaktan iyidir canım, sağlıkla gelsinler insallah. kaç kilo bebiş
bimuallime elifnurdeniz 3.500 şu an, 40. Haftam dolacak pzt günü. Bana zaten dedi ki en ufak belirtin olsa suni sancı ile desteklerim ama yok kanala girmemiş rahim ağzın kapalı. Alalım bebişi dedi. Kafama takılan ise 40+5lerde 41+larda doğum yapan var devlette. Belki benim bebişim o zamanı seçti😞
Meryemclskn hryoz pazartesi muayene oldum çatı muayenesi yapmadı bekliycez dedi . Yalancı kasılma mı gerçek mi kestiremiyorum. Yürürken kuyruk kısmımdan karnıma sancı giriyor
smyyari s_s_y s_s_y Aynen ya bizde 40 ı bitirdik çok az sancı çıktı bugün nst de dr 1 hafta daha bekleyelim sonra suni sancı veririz dedi dua edin lütfen inşallah kendi sancımızla olur sağlıkla kucağımıza alırız hepimiz 💕
bimuallime smyyari Ne güzel sizi rahatlatmış doktorunuz. Bana bebiş kanala girmemiş. Girmez bi haftada dedi doktorum. Çok az ihtimal dedi.
hryoz Meryemclskn imkan varsa uzanıp dinlen biraz canım belki gecer ama panik yapcak bişi yok zaten yarım saatte bir diyosunuz bide aralıklarını takip edip not al hep aynı yeremi giriyo onada dikkat etmelisin böyle sancılar kramplar cok normal zaten
Aselnur44 s_s_y erkek kırkı doldurur diyorlar oğlumda 41+5 de oldu, şimdi kızıma hamileyim 37-38 de doğursun dediler 39 olduk tık yok
Olich Aselnur44 oğlum 38+5 doğmuştu (2007 de) şimdi bakalım ne zaman olacak ve kim doğacak (cinsiyetini öğrenmiyoruz)
s_s_y Aselnur44 bana herkes erkenden gelcek gibi demese ben bu kadar beklentiye girmez paşa paşa beklerdim ☺️ Ama şimdi gel canım oğlum gel gelll modundayım maalesef
Olich elifnurdeniz küllen yalan sırf sezaryene yönlendirmek için yapıyorlar. Bu yüzden doktorumu değiştirmiştim. Normal doğum yaptım epizyotomi de uygulanmıştı ve hiç bir sarkma genişleme olmadı, kesik yeri zamanla kayboldu. Şimdi 2.hamileyim doğuma az kaldı gene normal doğum düşünüyorum.
elifnurdeniz Olich bana da kendi doktorum söylemedi fakat baska bi doktor söylemişti. internetten de araştırdım eskisiyle birebir aynı olmuyormuş. olamaz da zaten kaç kilo çocuk çıkıyor küçücük yerden