Sumeyye_g Yasemn1 kasılmalarım için vermişti doktorum 33 haftadan beri kullanıylrum günde 1 kere unuttuğum zamanlarda biraz ağrım oluyor
Hndn1234 YagmrK bende magnorm kullanıyorum ama sanki çok etki etmiyor bana mı öyle geliyor acaba 🤔 sizde etkisi nasıl?
Merve_fatih Hndn1234 ben de kullanıyorum magnorm doktorum kasılmalara tek başına fayda etmesini bekleme bol bol kalsiyumla ve maden suyu ile destekle demişti 🙂belki faydası olur diye yazmak istedim size de
Yasemn1 Hndn1234 bende magnorm kullanıyordum ama faydası olmadı magnimore yazdı bugün doktor bu çok etkili dedi
YagmrK Hndn1234 benim kullanmadan önce ağrım vardı baya faydası oldu bende. Doktorunuzla konuşup değiştirin isterseniz
Sinem266 Ben 30. Haftada basladım gece uykumda bacagıma kramp girmişti.. ondan sonra yazdı doktorum suan rahatlattı magnezyum takviyesi
LittleAnneee Evet kullanıyorum ayaklarıma kramp çok giriyordu o akşam attıysam ilacı sorun yok ama 1 gün içmiyim o gece kramplar dan uyuyamıyorum 🤦♀️
Ececik07 Yasemn1 bana da magnorm fayda etmedi aksine yan etkisini çok yaşadım 1 aydır magnimore geçtim baya iyi geldi. Bilsem en baştan magnezyumsuz o kadar durmazdım içemiyordum çünkü
Aysema Yasemn1 Osteocare ve magvital kullaniyorum. Kalca bel sirt agrilarim gecmeyince ikisini bir kullanmaya basladim. Cok sukur gecti simdi
mehefey Kızlar bende efermag diye bi magnezyum kullanıyorum günde 1 kez. 20. Haftamdayım ama karnımda kasılmalarım oluyo bu hafta doktora gidip değiştirmek istiycem kasılmalar için en iyi hangisi olur acaba
Nergiiscelik Ben ocean extramag kullanıyorum canım ayrıyetten hergün 1 soda içmeye özen gösteriyorum :)