Krkas-turan76 Arkadaşlar sizde de oluyor mu ufak ufak küçük isiklar yanıp yanıp sönüyor sanki kıvılcım gibi
Elif380 Krkas-turan76 göz hizamdan burun hizasına doğru ortaya gelip sönüyor sanki sizinkide öyle bişey mi
Tatlisannedilekk Krkas-turan76 benim ileri derece migrenim var cnm hamile kalmadn önceden beri oluyo bnde şimşek çakması gibi oluyo, renkli renkli benekler uçuşuyo
Krkas-turan76 Elif380 sebebi ne acaba haftaya gittiğimde kesin sorarım ama şuan neden olduğunu merak ediyorum
Krkas-turan76 Elif380 küçük ufak ateş böceği gibi sanki yanıp yanıp sönüyorlar sonra geçiyor aynı şekilde mi sizinde
Krkas-turan76 Dygbrk kansızlık var malesef vegaferon kullanıyorum ikiye çıkardık ve demir eksikliği de var
Nururuk Krkas-turan76 tansiyonunuzu ölçtünüz mü hiç? Gözdeki yanılsamalar çoğu zaman tansiyonla ilgili oluyor hamilelikte
Krkas-turan76 Nururuk Hayır hiç ölçmedim gittiğimde olcturucem tansiyon da zararlı diye biliyorum hamilelikte
Ngngng Krkas-turan76 tansiyondan oluyor diye duymuştum bi de otururken ya da yatrken aniden kalkma ya da aniden dönme olunca da oluyormuş ama muhakkak tansiyon ölçümü yaptırın
Sibelilhami Krkas-turan76 tansiyonunuzu sürekli takip ettirin bence yüksekse idrarınıza da baktırın bende de olmuştu çünkü
Nururuk Krkas-turan76 hemde çok zararlı ne yazık ki. Randevunuza daha çok varsa yakınlardaki bir eczaneye gidin bence. Çok ihmal edilecek bir konu değil 😔