Alpelin Mavi_Eslina yalnış bilmiyorsam aynı fytları ama ne kdr bilmiyorum ben 2018 yaptığımda iki yerin fiytı aynı idi
BozAilesi Ssnnrrcc çarşamba günü çektiricem detaylı ultrason doktorum perinotoloji uzmanı Eray Çalışkan’a aldım randevu 550 TL fiyatı canım
gulsah98 KokosAnnecik yengem yaptı medar da ama gölcüktekinde Emel hanım da bende 3 kere kontrole gittim çok iyiler malesef yurtdısında oturduğum için devam edemedim😔
gamze2234 BozAilesi bende sakarya da yaşıyorum, detaylı usg yi kocaeli de Eray Çalışkan a yaptırdım çok memnunum, kocaelideki büyük hastaneler direkt peritanaloga yönlendiriyor zaten :) takiplerim içinde Wm medical park a gidiyorum
Agustosannesi Ben İlknur hanıma gidiyorum 22.haftam detaylı ultrason devlette yaptırdım sonuçlarını İlknur hanıma gösterdim
Gulbeyazk Agustosannesi detayliti ne zaman yaptırdınız acaba bende yaptıracağım randevum vardı ama iptal edilebilir diyordu doktorum
BozAilesi Bende yaptırmayı düşünmüyordum da bebeğin kalbinde parlaklık var deyince yaptırdım çok şükür detaylı ultrasonda geçmişti parlaklığı kaç haftalık hamilesiniz 😇
Tugce321 BozAilesi 17+6 1 hafta sonra gitmeyi düşünüyodum aradım yapmıyo ilknur hanım dedide şaşırdım☺️
Tugce321 [bilinmeyen] 17+6 1 hafta sonra gitmeyi düşünüyodum aradım yapmıyo ilknur hanım dedide şaşırdım☺️
Tugce321 BozAilesi şimdi gidiyomusunuz ilknur hanıma ben 1 ay oldu gitmeyelide gitsem mi gitmesem mi kararsızım virüsten ☺️