Ylcnbsr KokosAnnecik bende yapmadım ama nasipse orada yapacağım inşallah remzi eren doktorum 😊 yapanların görüşleri neler acaba
gulsah98 KokosAnnecik yengem yaptı medar da ama gölcüktekinde Emel hanım da bende 3 kere kontrole gittim çok iyiler malesef yurtdısında oturduğum için devam edemedim😔
Zmyra BozAilesi İlknur hanım nasıl bi doktor şuan doktor bulmam lazım 30 haftalık oldum adını duydum çok.. numarasını veriyor mu istediğinizde ulaşabiliyor musunuz? Ben çalışıyorum istediğimde rapor verir mi anlayışlı mı??
Zmyra KokosAnnecik BozAilesi İlknur hanım nasıl bi doktor şuan doktor bulmam lazım 30 haftalık oldum adını duydum çok.. numarasını veriyor mu istediğinizde ulaşabiliyor musunuz? Ben çalışıyorum istediğimde rapor verir mi anlayışlı mı??
BozAilesi Zmyra çok iyi bir doktor numarasını istemedim. Anlayışlı evet ama rapor veriyor mu bilmiyorum çalışmadığım için ama çok güleryüzlü her sorunu yanıtlayan bir doktor
Mavi_Eslina Sakarya Medarda Sezeryan Fiyatı Nedir Giden Bayanlar Bende Kocaeli Gebzede Gidiyorum Doktorum Şeker Gibi Biri Sakaryayi Merak Ettim Fiyat Olarak
Alpelin Mavi_Eslina yalnış bilmiyorsam aynı fytları ama ne kdr bilmiyorum ben 2018 yaptığımda iki yerin fiytı aynı idi