nektarin_moms busepp ben de yarın 38 olucam. Bebeğiniz kaç kilo ultrasonda. Benimki kilo almaya devam etmişse çatı muayesini yapmasını istemicem sezeryan olsun demeyi düşünüyorum.
busepp Zehra321 valla acımıyor diyen yalan söyler benim canım cok acıdı ben kendimi hazırlamadan gittim acımayacak diye gayette acıdı eliyle doktorun kemiklerinizi elledigini hissediyorsunuz acı ve yanma cok fazla oldu ama öldürmüyor doktor elini çektikten sonra tüm acı bitiyor
Zehra321 Deletedmom138 normal alttan muayene ile farklıdır heralde. Bende gebelikten önce çok alttan muayene oldum tedavi dönemimde. Ama eliyle sokmamıştı hiç
Ipek_ozsyhzry 35 haftadan beri çatı muayenesi oluyorum her kontrole gittiğimde yapıyor 38 haftalık olduk hiç acımadı kasmadım hiç parmağını yaklaştırırken derin nefes aldım hiç acımadı
Haticeakks Ipek_ozsyhzry neden 35 den beridir alttan muayene yapıyor ki aletle bakılır da elle neden bakıyor onu anlamadım
Ipek_ozsyhzry busepp canım acı hassasiyetinden kaynaklı olabilir acıya karşı duyarlılığın nasıl o yuzden olmuşta olabilirsin yada kendini şartladıysan olmadan önce çok acıyacak çok kötü vs vs dediysen ondanda olmuş canın yanmış olabilir mi?