Bende defalarca test yapıp defalarca negatif sonuç görüp yıkılanlardan biriyim. Hem fmf hemde pso hastayım üstelik eşimde daha önce ameliyat olduğu için sanırım hamile kalamayacağım diyordum. Bi gün yine 10 gün geciken adetten sonra negatif sonuç aldım testi yaptıktan 1 dakika sonra sanırım üzüntüden hemen kanamam oldu adet oldum sandım ama çok şiddetli ağrım vardı, geçittiği için diye düşündüm ertesi gün azalmak yerine dahada arttı hastane merasimi filan derken kimyasal gebelik olduğunu öğrendim. Doktoruma durumu anlattım eşimde sıkıntı çıkmadı bana bir ilaç verdi ve düzenli ilişki dedi. Herkes yumurtlama dönemini takip et vs.diyor ama bir türlü hangi gün emin olamıyorsun o yüzden reglim bittikten hemen sonra 1 ay boyunca iki günde bir, tahmini yumurtlama dönemi olduğunu düşündüğüm günlerde 3 gün filan düzenli ilişkiye girdik. Hafif adet sancısı gelir gibi oluyordu o yüzden o ay kesin tutmadı diyordum ama kafama da takmama kararı almıştım sonra bir gün temizlik yaparken içime kurt düştü ve test yaptım pozitif çıktı şuan 9 haftalık hamileyim aslında kimyasal gebelikten hemen sonra hamile kalmışım doktorun verdiği ilaçta etkili olmuş olabilir emin değilim. Çok umutsuz hissediyordum üstelik daha yeni denemeye başlamıştık ama zaman geçmiyor gibi geliyordu şimdi ne aptalmışım 2-3 ay deneyip umutsuzluğa kapılmışım diyorum, kafana takmamaya çalış ve 1 ay boyunca 2 gün arayla düzenli ilişki tavsiye ediyorum