EbruIrmakAhmet hatice_akbal canım kanama tehlikelide oluyo hiç bi sorun olmayada biliyo bunu anlamanın yolu doktora gitmek vakit kaybetme git doktora
Gunes24 hatice_akbal kendi doktorun olmasa da bi acile görünmende fayda var. Bazı kanamalar masum olabiliyor ama bazıları değil. Hoş bizi her türlüsü korkutuyor ama. İnşallah her şey yolundadır 🙏🏻
1994ozg hatice_akbal bekleme hemen acile gitmelisin ben yaşadım evet geç kalmadan git müdahale etsinler
Kubra12345 hatice_akbal ben 2 kere yaşadım biri pembemsi diğeri bildiginiz adet kanaması gibiydi hemen doktora gittim yatış verdiler ilaçla durdu kanamam hemen doktora git gidemiyorsan ara kendi doktorunu ağır kaldırdın mı ya da ilişki sonrası falan mı oldu ?
hatice_akbal EbruIrmakAhmet doktorum yok bugun cok korkuyorum hamilelik belirtilerim devam ediyo ama 😢yarin corumda randevum var😑😢
EbruIrmakAhmet hatice_akbal devam ediyo mu peki kanaman uzak mısın hastaneye herhangi bi hastaneye gitsen
hatice_akbal Kubra12345 hyr hcbsey kaldrmdm iliskide olmadi gece uyurkn gelms sbh 5 den beri kusuyorum😢
EbruIrmakAhmet hatice_akbal yakınsan git canım iğne yaparlar yada ilaç başlarlar progestan sonra üzülme Allah korusun neden gitmedim diye
1994ozg hatice_akbal 1 günde kesildi iğne ilaçlarla fakat içerde kanama alanı olduğu için yaklaşık 1 aydır yatıyorum ama hastaneye gitmesem zor kurtulurdum