meliccccc Yaseminay canm erken yaptirmissin ki sonucunda 5 cikmis 12 Gun bidaha yaptir test insallah artar haftaya bende yaptircama insallah benmkilerde tutunmustur❣
Yaseminay meliccccc insallah Rabbim emeklerimizi dolu gonderir kucagimiz bos kalmaz insallah.. Çok dua ediyorum.
BusraDevlet83 Yaseminay Bize 12.gün test dedikleri için sabredip yapmamıştım test. Şahsen bilmiyorum. Ama bir 5 gün kadar daha bekleyin derim ben.
Yaseminay BusraDevlet83 yarin doktor cagirdi gidicem hayirlisi olsun. Insallah mutlu haberi veririm buraya. Sizin kacinci gün embryosu kac cikmisti degeriniz
sonsuzlukk Yaseminay. Çok erken yaptırmışsın ama 8 günde yerleşmeye başlıyo embriyo. Hcg hemen salgılanmaz ki. Boşuna moralini bozmuşsun. 7. Günde çıkması çok zor
Yaman Ben 9. Gun yapmistim idrar testi doktoruma attim gununu bekle dedi bnde dayanamadim acilde yaptirdim test cikti tabi ama 12. Gunu beklemek daha iyo tabi herkezin bunyesi farklı
Acemianne1978 Yaseminay olsun sakın üzülme Rabbim verir inşallah hayırlı zamanda bana 41 yaşında nasip etti bugün bir haber aldım 3 kere tüp bebek tedavisi olan akrabamız kendiliğinden tedavi olmadan hamile kalmış Rabbimden Ümit kesilmez kendine iyi bak 🙏🏻