pinkman Son 17 benimde 😊 her an her şey olabilir korkusuyla geçiyor günler, özellikle geceleri biraz daha zor nedense. Hem hareketleri artıyor miniğimin hem acaba sancı mı geliyor korkusu 😳 Allah hepimize zamanında sağlıklı doğumlar versin 🙏
zynpygt Ececik07 bence 38 tam zamanı 5 gün fazladan tutuyor nedense suyum flan gelir diye korkuyorum 😬
Ececik07 zynpygt yengem 38+5ve 38+3 de doğum yaptı 2 çocuğuna da. Çok denk geldim bu konu da aslında suyunuz gelse bile hemen doğuma yetişmenize gerek yok. 24 saat belki daha fazla bile kalabiliyormuş bebek. Dert ediyorsanız söyleyin 38 de alsın doktor
Yesimkso Benimde son 20. Yarın randevum var bakalım çatı muayenesi yapacak mı doktor ve kızım kaç kilo oldu merak ediyorum. 35. Haftada 2500 du biraz az gibi mi bilemedim ama inşallah kilo almıştır. Sizlerin kaç acaba
nsrhn Mervecilek benim de durum öyle bir haftadır , sizce doğum yakın mı ? Ben 36 haftayı tamamladım ama bebek gelişiminde 3 hafta önden gidiyor
Mervecilek nsrhn ya kaç gündür geçmedi bi kaç gün yürüyüş yaptım acaba ondan dolayı mı diye düşünüyorum ama 38. Haftayı da doldursaydık sıkıntı olmazdı
nsrhn Mervecilek benim pazartesi randevum var bakalım ne diyecek doktor, açılma da olabiliyormuş bir ay öncesinden