Luisluis Benim yengemin yigeni 5 aylık doğdu evet zor günler geçirdiler ama şuan kız 10 yaşında ve inan iri boylu poslu bı çocuk, üzülme sağlıkla kucağına alırsın inşallah. Dualarimdasin
Handan17 Yaseminturan_ canim benim rahim agzinda dikislerim var doktor ilk hedef 28 hafta demisti.. sen onu gecmissin bisey olmaz allah iziniyle sag saglim alirsin kucagina bebegini insallah 🤲🤲🤲
ariyaliyya Handan17 cnm dikişlerin olmadan nasıl anladın doktora fgittin Ağrınmı vardı akıntın varmıydı
Handan17 ariyaliyya daha önceden 2 kaybim var bu hamileligimde rahim agzi her 2 haftada ölcüldü kisalmaya baslayincada dikis atildi
Yaseminturan_ DenizzZ-89 kuzum dogdu bebeğim sabaha karsı beş gibi 1490 gram 43 cm suan yogunbakımda 😔
AcelyaC Allahım sağlıkla sürecinizi tamamlatsın inşallah aynı hafta bende risk atlattım çok iyi anlıyorum 🤲🏿
Yaseminturan_ Handan17 benim de bir kaybım vardı ve bana her sey yolunda dendi ama değilmiş sabaha karsı dogurdum 😔 yogunbakımda bebek
Sinem92 Yaseminturan_ aynı haftalarda olduğumuzu hatırlıyorum allahım yardımcı olsun seni ve bebeğini korusun 🙏🙏🙏
Yaseminturan_ okyanustakibulut Allah razı olsun dogurdum sabah beş altı gibi yogun bakıma aldılar miniğimi😔
Vrlkdr Yaseminturan_ Rabbım size bağışlasın inşallah canım içini ferah tut kilosu iyi. Benim kuzenim 900 gram doğdu ve hayata tutundu şuan 6 yaşında. Boll bolll dua et iyi olacak inşallah.
miine Yaseminturan_ rabbim yardımcın olsun canım benim.hayirlisi ile bebeğini kucağına almayı nasip etsin ❣ dualarım sizinle ❣