Yaseminturan_ Bugün post acmıstım enfeksiyon var dediler kanlı akıntı görüyordum şimdi acile geldim 6 cm acıklık varmıs 😔 Dogum yapabilirim yatısım yapılacak cok korkuyorum bebeğim çok küçük 😔😔😔
inancin_annesi Yaseminturan_ Allah yardimcin olsun canim. Benim kuzenim 5,5 aylik dogdu premature ve suan 1. Sinifa gidiyor ve cok akilli bir cocuk hic uzulme
EbruIrmakAhmet Yaseminturan_ canım üzme kendini moralini yüksek tutmaya çalış biliyorum çok zor ama sen güçlü ol ki bebeğinede faydan olsun kaç grammış şuan
Hatice_ceylan Yaseminturan_ allah kucagına almayı nasıp etsın . Duanı eksık etme annenın duası kabul olur . Insallh bebegını sag saglım kucagna alırsın canım
esranne güzelce uyu ve dinlen sadece bolca dua et Allahın dediği olur sakın kötü düşünme kararı Allah vericek. yum gözlerni uyumaya bak 🤍
Yaseminturan_ Deletedmom317 allah razı olsun kuzum dogurdum 😔hala şoktayım sabah beş altı gibi dogdu miniğim 1490 gram 43 cm suan yogun bakımda . 😔
zelis63 Yaseminturan_ allahm sana bağışlasın canm 25. Haftada doğum yapıp bebeği hayata tutunanlar var insallah tutunacak sana canm kilosu falan nasıl
Yaseminturan_ zelis63 Allah razı olsun kuzum sabah beş gibi dogdu miniğim 1490 gram 43 cm suan yogunbakımda 😔
sryvzozgn Yaseminturan_ canım rabbim yardımcın olsun inşaallah güzel düşün 🤲 enfeksiyon mu tetiklemis doğumu birşey söylediler mi dualarım seninle
Yaseminturan_ sryvzozgn tamamen yanlıs alarm o akıntılar nişanmış ihmale geldi her sey😔miniğim sabaha karsı dogdu yogunbakımda 😔