_zehra_ Demetylmaz01 bende 6 haftalıkken yerleşme kanaması yaşamıştım. Alıntı ile karışık pembe bi renk ama aynı şey mi bilemem tabi
[silindi] Demetylmaz01 hiç bir şey yapma ve dinlen geçiyor Allahın izni ile ama doktora git bence içerde kanama varsa igne ilaç falan veriyor ama dinlenmelisin
Cutebaby Bu 6.haftada ne var anlamıyorum kendim de dahil çoğu gebelerde 6.haftada hep kanama olduğunu görüyorum duyuyorum :/
_zehra_ Cutebaby sanırım bebek rahime tutunuyor o haftada ve oda kanamaya yol açıyor, eltim de de oldu aynısı. Bisey olmadı ikimizde de çok şükür
Balevlatlarinannesi Bu haftalarda yerleşme kanaması oluyor...Bende yaşadım.fakat hemen dr gorunmustum progestan başlamıştık. 3.4 gün devam etmiş sonra kesilmişti. Mutlaka dr gidin
Demetylmaz01 Teşekkür ederim hepinize şimdi gidiyorum doktora Rabbim esirgesin inşAllah bişey olmaz dua eder misiniz 🤲🏻
Esila300920 Demetylmaz01 acile gitmelisiniz. Bende de benzer durum yaşandı acile gittim yatış verdiler ve progestan kullanmaya başlamıştım. Sonra geçti. Korkulacak bi şey yoktur Allahimin izniyle
Demetylmaz01 Afrze gittim KuZum Adana’da Marsaya gece nöbetçiymiş orası baktı iyi dedi kalp atışı filan var dedi progestan verdi dinlen yürüyüş yapma fazla kendini yorma dedi 😊