mavi0811 Snszasla yok kuzum beyaz akıntımın icinde kücuk tırnak ucu kadar cok az ama varla yok arasi yani beyaz akintim var su an
Ebaki mavi0811 adetin cuma günü ise canım yerleşme olabilir inşallah öyledir dualadım seninle busracjm 😊😊
Snszasla mavi0811 aman öyle olsun inşallah hamileyizdir bende her lavaboda oldum mu olacak mıyım tedirginliğini yaşıyorum 🥴🤦♀️ Stres oldum iyice valla var mı yokmu diye
Gkc2144 mavi0811 benim hiç belirtim yoktu 😂 3 aylık halen de yok bekli sen de hamilesin inşallah ta öyle olur
nisan-23 Asl_93 Amin inşaAllah rahim ağzında incelme olmuş o yüzden düstu birde miyom vardı o sancı yapmış olabilir dedi doktor ama düşükten 6 ay sonra alırdım sancim falan olmadı aldirana kadar
Kanatbebe mavi0811 canım öncelikle inşallah allah gönlüne göre verir ama adet gününü geçir öyle test yap belirtilere göre hamile olabilirsin bende hep bir bahane buluyordum belirtilerin olabilirsin diyor inşallah hamilesindir 🙏
mavi0811 Ebaki öyle kuzum ama valla esim burda olsa bi nebze takmıyicam ama 3 ayda bir cok zor oluyo daha dogru durust denemeden yıprandım elbet rabbimin bi bildigi vardır rabbim imtihanımi kolaylastırsın tedavi bile sonuc vermedi😔
Mucizem7 mavi0811 nekadar yıllık evlisin canm?kafana takma gebeligin olmamasinin en büyük sebeplerinden biri sağlık sorunları dısında stres inan bana.unut düşünme ozman hamile kalıyosun inan bana.
mavi0811 Snszasla bazen umudumu yitirmek istemiyorum ama bi jmut diyorum ama olmuyo hem esim yanimda degil hem boyle zorluk cekiyorum bilmiyorum kimin hakkına girdimde boyle oluyo tedaviyle bile olmadı