Kader_dmrbs anneadayi_ son 38 gün sezeryan olucam kıyafetler yıkandı yarın ütülenip çantaya koyulucak 😊
sonsuzadek anneadayi_ Nisan 16 sında sezaryan 2. gebeliğim kızım olucak nasipse🤲🏻 herşeyi hazır bitek çantasına koyulcak😅 nisanın ilk haftası halıları yıkamaya yollıcam, genel bi temizlik öyle işte
LittleAnneee 40.haftam 12 nisanda gözüküyor 🙈 çantası hazır hurma yemeye başladım bu hafta her gün temizlik yapıyorum ece Vahapoğlu nun videolarını izleyip egzersiz yapıyorum evde 40 a kadar beklemek istemiyorum son 32 bakalım 🙈🤣
__tugbaa__ 33+5teyim memlekette doğum yapıcam orada bebeğimin eşyalarıda o yüzden daha hiç bir hazırlık yapamadım inşallah haftaya yolcuyum gider gitmez kıyafetleri yıkayıp hazırlıcam 🥺
anneadayi_ __tugbaa__ ben 32den hazırlamıştım gelip gidip odaya eşyalarına bakıyorum , çantası için babamızı bekliyoruz beraber hazırlayalım diye 36yi bekliyoruz
Melek-03 Son 23 günnnn😍😍 cook aşırı heycanlıyım inşallah herşey yolunda gider ❤️❤️ Herkez icin de gecerliii
anneadayi_ Kizim_ve_Annesi cinsiyet oğlan canım günlerimiz falan aynı bakalım yavrularımızı ne zaman kucaklayacagiz 🙏
Kizim_ve_Annesi anneadayi_ Allah bagislasin canim oglunu insallah hepimiz saglicakla kucagimiza aliriz❤️
Gg01 Normal olursa 15 nisan civari bekliyoruz simdilik hala pozisyon uygun degill cok heyecanliyim esyalar yikandi biraz utulenecek var sadece pazar gunu ev temizligi var sonra odasini duzenini ayarlayip cantalari hazirlayacagimm❤️
berel15 anneadayi_ çok tedirginim doğumdan bebeğime nasıl bakacağımı bilememekten korkuyorum stres oluyorum canım bugün gittim doktora 2535 kg olmuş oğluşum 33+6 yız son 43 nasipse 🤰🏻 Çantamızda hazır nolur nolmaz diye
anneadayi_ berel15 massallah günlerimiz aynı canim ben hazırlamadim daha 36yi bekliyorum çanta için babamızı
Semashn99 anneadayi_ son 48 eksikler bitti sayılır ama daha ne yıkanıp ütülendi ne de hazırlandı 🤣 doğurmadan yapacağım inşallah
Deletedmom210 35+2 deyim bende kız çocukları erken doğarlarmış hep oyle diyorlar 🤦🏻♀️ Cok heyecanlıyım bekliyorum beşiğimiz bi gelemedi gerisi hazır 🕊❣️