Mucizemleben Osse sahsen onceden bi apandis ameliyati olmustum cok zor iyilestim bununda oyle olacagindan ayaga kalkamayacagimdan korktum ama 2.gun hop ayaktaydim herkez yat diyordu ama yok sadece dikkatli hareket edeceksin yavas yavas korkulacak hic bir yani yok
Mucizemleben Ezgi2969 belden bir igne vuruyolar hic hareket etmemen gerekiyor hic zorlanmadim zaten sancin geldikce dr diyorsun duruyor benim igne yi sokacaklarken girdi bide igne icerdeyken derin derin nefes al hic zorlanilmiyo
Seyo SerapTadelenTtnc merhaba, zeynep kamil de yatiyorum su an bebek makat gelis bile olsa catir catir dogum yaptiriyorlar sadece izel hastaneye ozgu makat gelis bebek sanirim...
Mucizemleben Seyo oncelikle gecmis olsun canim ben yurt disinda yasiyorum burada oyle ozel yada devlet yok ama Turkiyede oyleyse cok ilginc...
fgunesli Bebek donmediyse riske girmemek icin sezeryana aliniyor genelde. Keske basta sizi ona hazirlasalarmis. Tamam cogumuz normal dogum ister ama aksilikler varsa hic zorlamamak lazım. Hayirli olsun bebeginiz
Mucizemleben fgunesli fransada yasiyorum burada makat gelislede bircok bebek dogurduklari icin sorun teskil etmiyor
NidaA Mucizemleben okurken ağladım masallah Rabbim analı babalı büyütsün sağlıklı bi bebek olsun inşallah darısı kalan i hamiişlere artık😘😅😅🤰🤱🏼