1 Mart 2018 Persembe sabahi 2:47de dogum yaptim ama benim maceram dahada once baslamisti 26 subat sabah saat 05:30 da. Nişan gelmesiyle birlikte beni bir heycan tuttu ogluma dogmasi icin tam 48 saat sure verdim. Ilk 24 saat doldu hafif sancilarim var ama dogum sancilari degildi henuz birde benim oglum diger bebekler gibi duz gelmeyecekti popodan gelecekti ama nasil olacak diye bir heyecan sardi esimle beraber 48 saatlik surenin dolmasini beklerken bir yandanda dogumu kolaylastirmak icin egzersizler yapiyordum. Tam 48 saat sure dolduktan sonra benim sancilari sıklasmaya basladi 28 subat gecesi. 2 den beri uyumadim sancilardan suyumun gelesini bekledim ama artik heycandan evde duramiyordum sabah saat 10:30 da hastaneye gittik hemen yatis verildi. Sancilar 127 lerde ama bir turlu acilmam olmuyor sicak su dolu kuvette koydular 2 saat acilmam 3 cm oldu anca ama bir yandanda siddeti artiyor en iyi yanida küvette ayaklarimi uzattim gel keyfim gel yaptim. Neyse acilmam olmayinca beni odaya cikartilar odaya ciktiktan 30 dk sonra sancilarim 2 katina cikti hemen asagi inip epidural isteyip istemedigimi sordular bebegim poposundan gelecegi icin kabul ettim igneyi vurdular aksama kadar 3 suni sanci 3 defada epiduralin dozunu yukseltiler keseyide deldiler ve bebegim icine kakasini yapmisti daha henuz 39 haftalikti sonunda acilmam 7.5cm olmustu ama yetersiz dediler illa 10cm olacakti dahada acilmam olmayinca acil sezeryana girdim korkuyordum kendimi normal doguma hazirlamistim oysaki sezeryanda hic bir sey hissetmiyecektimki. Esimden ayrildim ve ameliyathaneye girdim hemen igneyi vurup belden asagi uyusturdular. 2 dk icerisinde kesip bebegi cikartmislar benim haberim yok sadece bir bebek aglama sesi duyuyorum diyorumki aa biri daha dogurmus suna bakale nasilda guzel bagiriyor diyordum doktor yanima geldi sesi duyuyormusun dedi evet dedim iste o senin oglun dedi hemen alip bezle temislemisler kapi acildi oglumu kucagima verdiler bir yandanda iceriyi temizliyolar dikis atiyolar. Benim bebegimdi gelen kokusu yumusakligi her cektigime degerdi babasiyla beni beklemeye gitti ve tanismaya ameliyathaneden odaya cikartilar oglum bir kapidan ben bir kapidan geldik asansorde karsilastik beni gorunce yada hissedince hemen aglamaya basladi kuzum bana muhtacti acikmistida odaya gittik sezeryan oldugumdan sutum hemen gelmedi 300 gr kaybettik ama sonra o kaybettigimiz kilolari kat ve kat aldik. 3.600gr 50.5cm ile dunyaya gozunu acti simdi ise 29 gunluguz 5.220gr 56cm benim minnik mucizem Ömer Alim... Benim Hikayemde Boyleydi..