Mama01 Solmazkarakus12 ben her gün süt bi kase evde mayalanmiss yogurt muz kasar yedim 2 hafta önden gidiyoruz cok sükür dene istersen canim
elftyrn Kesinlikle çiğ kuruyemişler ( Badem , Ceviz , Fındık , Kaju ) yemelisin çok faydasını gördüm ben bide kaşar peyniri yemeni tavsiye edebilirim 🥰
elftyrn Kesinlikle çiğ kuruyemişler ( Badem , Ceviz , Fındık , Kaju ) yemelisin çok faydasını gördüm ben bide kaşar peyniri yemeni tavsiye edebilirim 🥰
Ececik07 Solmazkarakus12 en güzeli et bol bol çok iyi topluyor bebeği. Sizin ama durum biraz farklı görünüyor sıvınız da azalma falan var mı 7 hafta gerilik için doktor ne yorum yaptı
Bayaz1995 Solmazkarakus12 evet işte banada o garip geldi bu kadar fazla fark olmasi doktorunuz yaniliyo olabilir belki ama yinede siz kilo aldirmaya calişin iciniz rahat olsun)inşAllah normale doner
Bayaz1995 Sermec uzme canim kendini stress yapma hamilelikte cok kotu stress elimizden birsey gelmiyor Allahin takdiri😔😔
okyanustakibulut Solmazkarakus12 ben hic takviye ilac kullanmadim her gun yarim litre sut iciyordum muz yiyorumcok sukur kilosu yerinde tavsiye ederim
miine Solmazkarakus12 canım süt ,kasar peyniri ,yoğurt , haşlanmış yumurta , tahin pekmez , muz , fındık fıstık, ceviz bunlar çok güzel kilo yapıyor
DamlaNur29 Solmazkarakus12 kaşar peyniri muz ve süt son aylar hangi hamileden duyduysam bebege kilo aldırırmıs bide ceviz
Canan09 Zezemeze bndede aynı sorun var. Doktorum yapısal minyon tipli dogcak dedi. İyide biz minyon degılız eşimle. Ve 2400 anca dogar dedı.beslenmeyle alakası yok dedi. Yapısı böle dedi. İyide bu zamana kadar nie normldi. Bişi sölememişti. Gayet sağlıklı diyip gönderdi. 28+4 gıttığımızde 1060 gr dedi. Sonra baska hastaneye gıttım. Gayet gelişimi iyi 1200 gr dedıler. Simdi 30+1 im yemediğim sey kalmadı.
Zezemeze Canan09 ezbere konuşuyorlar işte. Hadi biz minyonuz siz minyon bile değilmişsiniz. Yiyin için dinlenin alır inşallah.