arslanmerve57 superrmomy hayır her zaman baktığında organlarına uzuvlarına haftasına uyumlu olduğunu haftasına göre söylüyor bence burada doktor ihmalkarlığı görüyorum ben benim doktorum çok hassas böyle konularda.
Solmazkarakus12 arslanmerve57 ben en son 25 gün önce gittim normal dedi herhalde ondan sonra durdu gelişimi
arslanmerve57 Solmazkarakus12 anladım inşallah hemencecik toparlar da Allah’ın izniyle bir şey olmaz 🙏
Sekerpare Kabak Çekirdeği ,ceviz, kakaolu süt kaşar mercimek, ıspanak ,bal, peynir, 2 haşlama yumurta ,fındık, pekmez
Sermec Solmazkarakus12 aslında ben az yedım daha öncekı haftalarda pek iştahım yoktu ama muz süt kasar et badem yıyodm ona ragmen her hafta 200 gr alıyordu ama bu hafta 1 gr bıle almamış anlamadım
Hamideersin Solmazkarakus12 muz kadar ceviz bebe biskuvisi bende çok ise yaradi canım 32de 1800du şuan 2500 bende 35deyim ne kadar kilosu suan
Solmazkarakus12 Bayaz1995 zaten doktor da öyle dedi 1 2 normal ama bu çok fazla dedi bir de bana tuhaf gelen baş ve ayakta sıkıntı yok beden geride
Bayaz1995 Solmazkarakus12 evet işte banada o garip geldi bu kadar fazla fark olmasi doktorunuz yaniliyo olabilir belki ama yinede siz kilo aldirmaya calişin iciniz rahat olsun)inşAllah normale doner
Hamideersin Solmazkarakus12 bence dediklerimi dene 250 gram rahat alır diye dusunuyorum doğuma 4 5 hafta var 1 kilo alsa 2700lerde bi dogum olur sıkıntı olmaz
RecepAliMom Solmazkarakus12 muz tahin/pekmez kabak çekirdeği özellikle tahin pekmezi tüketebildiğin kadar tüket 🙏🏻❣️