Nesliyy Yaren2019 demi aynen biz 24. Haftada gittik 2 hafta once 796 gramdi allahim dedim bu rakamlari gorunce benimki mi cok zayif
Nesliyy Merve_kucuk maşallah saglicakla alalim kucagimiza hepimiz insallah 😍 benimkide kiz bugun randevumuz var bakalim insallah popişi dönmez bize 😂
Keremeral Sibelgokhan 29+1 olduk dün gittim 1510 gr olmuş boyu da 40 cm çok zorluyor beni artık toplamda 10 kilo aldım
Deletedmom327 Sedaahmett benimde 29 da 1200 gram dı bana da diğer yorumları okudukça zayıf geliyor doktorum haftasıyla uyumlu diyor ama sanki büyümüyor hiç
Keremeral Deletedmom327 haftasıyla uyumlu tatlım benim bir hafta önde gidiyor o yüzden kilosu öyle olabilir
Hndn1234 Deletedmom327 benim de 29 da 1165 gramdı iki hafta geriden geliyor dedi. Önemli olan suyu ve bebeğe olan kan akışıymış. Annede de şeker tansiyon yoksa genetik bir durum olabilir. Yani anne veya baba zayıf doğmuşsa bebek de zayıf doğabilir. Sağlığı yerinde olsun artık kiloyu takmayacam. Yorumları okudukça bende üzülüyorum ama bu bebeği daha kötü etkiliyor. Sağ salim gelsin tek isteğim bu. Son ay iyi alıyor diyorlar dua edip bekliyorum
Sedaahmett Deletedmom327 benim kız 1 hafta geriden geliyor. Ama doktor herşeyi iyi diyor. Sağlıklı doğsunda zayıf olsun .önemli olan saglık 🙏🌸
Nesliyy Merve_kucuk ayy masallah biz daha kucuguz 26+4 cok heycan var ya bende canim cok tatli napcam bilmiyorum 😔
Merve_kucuk Nesliyy Valla bendede hem heyecan hem korku vardı. Insallah bebeğin yuzunu gösterir kilosu falan iyidir ☺🙏🏻 hepimiz sağ salim kucagimiza alalim insallah 🙏🏻🙏🏻
Merve_kucuk @YSaliha daha yeni doktordan çıktım canım. Kızım 2 kiloymuş boyunu söylemedi doktor suanlik gelişimi iyi dedi 😊 https://imgyukle.com/i/JPze8b haberleşelim demiştik ya o yüzden yazdım 😊
YSaliha Merve_kucuk çok teşekkür ederim. Merak ediyordum gelişimi nasıl diye ya inşallah hep böyle güzel bir şekilde devam eder kilo almaya . Tek damardan da olsa beslenebilir. Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 😊 bende haftaya tekrar gidicem inşallah benimki de kilo alıyordur
Merve_kucuk Zeyno_ 2 aydır hiç ilaç kullanmıyorum ben canım decavit vermişti doktor kullanmadim bende. Biraz önce kan verdim sonuçlar anca yarın çıkar ☺ Ekstra bişey yapmıyorum valla sürekli sütte içemiyorum. Çok stres yapıldığı zaman bebek kilo almıyor bence☺
Bng Ben de 26. Haftada gitmiştim,1 kg dedi randevum ay sonumda inşallah güzel gelişir.erken Doğum durumum olabilir...
Merve_kucuk Zeyno_ İlk aylarda giyeceklerini aldım canım😊 6 aylıktan sonrasini almadim daha ilerleyen zamanlarda alirim onları ☺ bebek arabasini annem verdi kiz kardesiminkiydi simdi 7 yasinda kardesim ama hic kullanılmamış gibi😊 pusetimiz besigimiz de hazır. ☺