Pearly MyYasemin benım de sınırda cıktı sekerım canım. Dıyetısyen normal zayıflamak isteyen bırıne verılen dıyetten verdı. Muz 1tane kucuk pekmez tahın portakal lımon kasar peynırı fılan yok. Gunde sayıla kuruyemıs
Burcu16 Sibelgokhan 31+0 olduk bugün ❤️ Dün gittim 1800 kilo 42 cm dedi sizin ne durumda acaba 5 mayıs da sezaryen olacağım
Zuzu88 Merve_kucuk He tamam o zaman sorun yok aramızda 1 gün var benim de 5 mayıs görünüyor doğum🥰Hayırlısı olsun bakalım🙏
Merve_kucuk Zeyno_ Bugün randevum var. Bebeğim kaç kilo olduysa 😊 kızım olacak benim sizin ki ne ? Bide en son ne zaman gittiniz kontrole☺
Zeyno_ Merve_kucuk bende salı günü gtmstm en son doktora. Benimde kızım olacak İnSalah 🧚kilosu 1850 dedi ama iyi mi bilemedim .normal dedi haftasıyla uyumlu dedi
Durkayaelmas Sibelgokhan 29 haftalikken gttigimde 41 cm 1700 gramdi pazartesi randevumuz var 32 haftalik olucaz bakalim ne kadar olmus
Merve_kucuk Zeyno_ benimkinede 2 kilo dedi tam 2 kilomu yoksa gramı varmı bilmiyorum. Boyunuda söylemedi ya 😏 https://imgyukle.com/i/JPze8b şimdiki hali esniyor bak 😄😍
Nehir66 Sibelgokhan en son 29 haftalıkken gitmiştim doktora o zaman kızım 1600 kilo 40 cm’di 🥰 bugün 31 haftalık olduk bakalım yarın doktor 👩⚕️ randevumuz var kaç kilo daha almıştır kızım çok merak ediyorum 🥰
Gamzegrgl Sibelgokhan 31+5 haftalık olduk 30+2 de 1600 gramdı kızım pazartesi 32+2de gideceğiz bakalım ne kadar olmuş 🥰
Sinemmdru 06-06060a üzülerek söylüyorum evet haftasına göre zayıf yani bence bir yanlışlık vardır ama bu kadar fark varsa doktor mutlaka uyarırdı sizi
Nesliyy Yaren2019 demi aynen biz 24. Haftada gittik 2 hafta once 796 gramdi allahim dedim bu rakamlari gorunce benimki mi cok zayif