Af072019 Ben de şu an 28+5 im 26 haftalıkken kontrolde bebeğim 1046 gramdı sonraki kontrol 2 hafta sonra bakalım kaç kilo almış olacak merak içerisindeyim
defnemila Sibelgokhan 30+4 ken gittim Pazartesi günü. 1960 gramdı ama boyunu ölçemediler 🤷🏻♀️ Cinsiyetimiz belli değil bir kız bir erkek diyip duruyorlar dolayısı ile isimde yok ortada 😂
Yaseminturan_ Sibelgokhan 29+3 oldum oğlusum 36 cm 1540 gramdı dün . ama benim moralim cok bozuk kankı akıntı görüyorum doktora da gittim erken dogum vs görünmedi enfeksiyon var dedi ama ilk kez enfeksiyon olmuyorum ama ilk kez kankı koyu geliyor😔
Yaseminturan_ Mom46 bende dün nts bağlandım daha 29+3 üm ve cok zordu kasılmam vs cıkmadı her sey de normal cıktı ama kanlı akıntım devam ediyor 😔
Yaseminturan_ Sibelgokhan sancım var ama nts de sancı cıkmıyor normal cıkıyor 😔Rabbim bizlere bağışlasın daha önce de düşüğüm olmustu
kubra1997 Sibelgokhan ya ben burdakileri okuyunca bi tuhaf oldu benimde 28+4 haftalik 1.278 kg cokmu az kilosu ???😐😐
Pearly Sibelgokhan 26haftalıkken gıtmıstım en son 1089 gr 34cm dı. Su an 31 haftanın ıcındeyım bakalım ne kadar kılo almıs boyu uzamış merak edıyorum😊
Yaseminturan_ Mom46 enfeksiyon oldugunu söyledi iki ilaç verdi biri tek kullanımlık diğeri de antibiyotik max 5/7 gün kullanıcakmısım. Daha önce de enfeksiyon oldu ama ilk kez böylr olması cok canımı sıkıyor😔
Mom46 Yaseminturan_ idrar yolu enfeksiyonumu canm🙁bndede sürekli idrar yolu enfeksiyonu tekrarlıyor ne kadar antibiyotik kullanırsam kullanayım 🙄
ZeynoZeynom Sibelgokhan aynen canım bnde de çıktı sonra tekrar yapıldı normal çıktı şu anda var mı yok mu bilemiyorum
Utayturku 27+4 te gittik en son 1185 gr dı kafası biraz büyük bizim oğlanın haftası ilerde gözüküyor o yüzden :)
gtitiz23 Sibelgokhan 29haftslikken gittik kontrole klo 1441gram di şuan 31haftayim 32de kontrole gitcem
Efekerem Yorumları okuyunca moralim çok bozuldu bana dua edin 27haftalık gittiğimde 950 gram demişti biraz gelişimi geri çok üzülüyorum sadece kendim kilo alıyorum