Ayad36 Sibelgokhan en son 1220 dedi doktor bugün kontrolümüz var bakalım ne kadar olmuş, gebelik şekerim çıktı inşallah etkilemez oğluşumu 🙏
kitapkurdu Sibelgokhan 28 de gittiğimizde 1450gram 38 cm’di 😍 1 hafta sonra kontrolümüz var çok özledim oğluşumu ❤️
AysennHE Sibelgokhan 27 de 1050 Gr 37 cmdi yarın 30 oluyoruz önümüzde ki hafta ne kadar oldugunu nasıl olduğunu öğreneceğim insallah☺️
Bsgl Sibelgokhan 30. Haftada gitmiştim 1450 gramdı bebeğim haftasına göre nasl bilmiyorum ama 2 hafta gelişim geriliğimiz var şuan 32. Haftamdayım haftaya kontrolüm var bakalım ne kadar olmus 😊
Zuzu88 Merve_kucuk Canım benim de 31 Temmuz ama 32+2 görünüyo programda neden böyle farklı?Senin doğum ne zaman görünüyor?
Bernayksl Merve_kucuk naptn canım bu sefer de 33+4 çıktı benim doktor günlük değişir dedi haftası için kilo 2 kilo 65 gram
Sedaahmett Sibelgokhan şuan 30+3 haftaligım. En son 29+4 de gittim doktora. Kızım 1.269 gr 37 cm di. Doktor iyi dedi ama bana sanki zayıf geliyor biraz.
Deletedmom327 Sedaahmett benimde 29 da 1200 gram dı bana da diğer yorumları okudukça zayıf geliyor doktorum haftasıyla uyumlu diyor ama sanki büyümüyor hiç