kitapkurdu Cigdemveminik 16-17.haftalarda belliydi içimize Sinen bi isim bulduk. Ama içine sinmesi önemli. O yüzden aceleye gerek yok bence 🤭
Cigdemveminik kitapkurdu tam beğeniyorum ismi kaba geliyo kulağa yok şöle anlaşılır kmse anlamaz yok habire harf harf adınımı kodlicak çock deyip beni soğutuyorlar 😔
Sedley Cigdemveminik Evet hangi ismi bulsak ya eşimin tarafında var ya benim tarafta 🤣🤣 heryer belirli isimlerle dolu farklı bi isimde bulamıyorum bulsamda anlamı güzel olmuyor 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Cigdemveminik Yaman evet evet bende 19+4 bugün🥰 sende iyi bulmşsn isim en azndan düşündüğün net bişey var
defnemila Cigdemveminik haha yok kız öyle değil bana 12. Haftada kıza benziyor dediler 27-28. Haftaya kadar hep kız gibi dediler kesin kız diyende olmuştu ama sonra erkek dediler kesin erkek dediler haftaya gittim yok ya kız dediler sonra aman canın erkek bu belli dediler 🤣 valla Pazartesi kontrol vardı gittim gene 1i kız diğer erkek dedi bende pes ettim napim😂😂
Cigdemveminik Sedley bide erkek isimleri net oluyo mesela mert mert demek yiğit öyle ateş bildiğn ateş anlam çok zor yani farklı olarak
Emin_e Cigdemveminik 33 te falan karar verdik gibu 35-36. Haftada kesinlesti 38 de dogdu:) nerdeyse isimsiz kalacakti:))
Ruyaaa Cigdemveminik kizimda da kiz oldugunu ogrendigimde annemin ismini vermek vardi aklimda kizima annemn ismini verdim, bu seferde oglum oluyor onada babamin ismini vericem, ayni zamanda kayinbabaminda ismi ayni oldugu icin tek kursun 2 kus misali :)
Mervenur_kcbs Cigdemveminik bizde hamile olduğumu öğrenmeden önce erkek olursa kamer koyalım dedik şuan cinsiyetini bilmiyoruz henüz çok küçük öğrendikten 1 hafta sonra kız ismine karar verdik o da buğlem bakalım hangisi olcak 🙈
Yaman Cigdemveminik bulana kadar kac tane isim degisti cnm bide zor oldu bnm tup bebekle falan rüya gibi geldi diye ondan rüya düşündük🙂
Emin_e Cigdemveminik ben artik dalga geciyordum dogsun bi yigitlik yapsin ismini ona gore verelim diye😂