Demetdemircioglu Cigdemveminik 22 23 hafta arasinda karar verdik artik kizimizin ismine Tanem olcak🥰 😂 ogluma ne zaman kararlastirmistik hatirlamiyorum😊
Cigdemveminik Naimeismail01 beğendiğinz isimleri yazdnz o şekldemi karar verdinz bizmde veğendiğimz 2-3 isim var ama tamam diyemiyorz pişman olmktan korkuyorm ilerde😣
busraydinli Cigdemveminik 26. Haftadayız bizim de daha belli değil ☺️ Bebek senin bebeğin insanlara ne oluyo ki. Bu zamana kadar hangi insan isimsiz kalmış elbet koyacaksınız
Cigdemveminik busraydinli hehh çok yaşayın ya 😂 bide kaybanam artk hergün soruyo bide nazlı koyun diyo hayr diyorm ertesi gğn yine aynı isim buldunzmu hayır nazlı koyun bu şeklde devam ediyo😂
Momdilay Cigdemveminik 35’te netleşti bizim,hep daha güzel bulalım diye diye zaman geçti isimli tulum çikolata kapı Süsü yapmaya zaman kalmicak diye 35’te kararlaştırdık
Cigdemveminik Momdilay bnde bisürü nakışlı tulumlar kapı süsleri beğeniyorm ama isim olmadpı için kalıyo hevesleniyormda🤗
Sekuhan Kızlar bendw sorayım size soyadımız Gümüş Sizce isim olarak Ege Gümüş mü yoksa Ege Mert Gümüş mü İki isim arasında kaldık
Cigdemveminik Sedley evet erkek ismi daha zor kızdada çok seçenek var heryerde melisalar liyalar milalar dolu başka bişey arıyorm bnde
Sedley Cigdemveminik Kızım olsaydı Aygül Sena koymak istiyordum hem anlamı güzel hemde herkesde yok 🤗🤗 ama oğlum olacak isim bulamıyorum 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Cigdemveminik Ylzmeric işte bende düşğndüğüm isimle seslenmeye çalılıyorum bazn ama olmuyo sanki çocuk kabullenmicek k ismi gibi geliyo ilerde pişman olmaktan korkuyorm 🤦🏼♀️
Ylzmeric Cigdemveminik yok canım hangimiz kabullenmedik ismimizi. Kendi kendine canını skma annem hep der çocuk ismiyle gelir diye. Illa bi ismi var onun. Isim çokta önemli değil hayırlı evlat olsunlar yeter. Sen ne isim koyarsan koy seni çok sevecek ve sende onu çok seveceksin. Benim hiiç aklımda yokken rüyayla gördüm. Hatta hiç istemedim ismi ama rabbim rüya gordurdu vardır bi hikmeti . Alisirsin sende merak etme :)
Ruyaaa Cigdemveminik kizimda da kiz oldugunu ogrendigimde annemin ismini vermek vardi aklimda kizima annemn ismini verdim, bu seferde oglum oluyor onada babamin ismini vericem, ayni zamanda kayinbabaminda ismi ayni oldugu icin tek kursun 2 kus misali :)
Mrvfndk Sedley ben de göktuğ ismini dusunmustum .gokberk falan vs . Ama kiz gibi dediler ben de kiz bulamadm bi
Nurhayatacar Cigdemveminik Bence isim vermek çok zor ben birde verdiğin ismin karakterini alacağını dusunuyorum. En sonunda eşime bıraktım isim konusunu nüfusa artık ne yadsırsa şimdilik ben iki isimli çağırıyorum
defnemila Cigdemveminik 30+6 hala belli değil cinsiyette belli değil ama en çok isim belli değil 🤣😄 Gelinliğime tam bir bakış ile evimin eşyalarına 5 dk içinde aldığım çeyizlere falan toplamda bakıp 10 dk içinde karar vermiş insanım ama gel görki kocaya beğendiremiyoruz 🤣🤣😄
Naimeismail01 Cigdemveminik bence nasibinde ne varsa zaten o çıkıyor açıkcası bizimse ölesiye yazdığımız isimdi ama o çıktı nasibinde o varmış diye düşünüyoruz
Momdilay Cigdemveminik aynen yaptırmak için sabırsızlanıyordum çok şükür hepsi hazır şimdi bebişimizi bekliyoz 🤗