Pamuk__ ozlem_sngl aynen banada aynı şekilde dikkat et dedi yediklerine daha fazla kilo almamalı bebek zor oluyormuş normal doğumda
Pamuk__ Betul34 bende tam olarak 34+3 üm dün gitmiştim doktora dün öğrendim 20 günde 700 gr almış kuzum 🙈
Pamuk__ Yenianne65 sizinki normal bence benim yediğim herşey yarıyor herhalde açıkçası daha fazla kilo almasını istemem bu yüzden baya diyetteyim şuan 😁
Betul34 Pamuk__ oy masallahhh ya insallah benim oglusumda oyle guzel kilo alir en son 2 hafta once 2 kg 83 grm dı
Pamuk__ ariyaliyya ben ekmekli şeyler neredeyse hiç tüketmem genellikle meyve süt yoğurt kuruyemiş bazende aşırı canım isterse çikolatalı abur cubur 🙈 birde günde en az 3 litre suu ❤️
Eylul-Ada2020 30+6 da 1670 kg boy 42 cm kızım 🌸🥰 34 haftalık gideceğim gene bakalım minyon diyordu doktor umarım normal değerleri yakalar kızım 🙏🏻
Sermec Ceren6161 ne güzel benım bebeğim 36 haftada 2740 gr dı haftasıyla uyumluydu bugun 37 oldum yıne 2740 gr cıktı bebeğim hiç kılo almamış 1 haftda moralım bozuldu
hryoz Sermec hic bozulmasın masallah gayet iyi aslında ben 36 dayım 2500 olmus hepi topu 🤰minnak badem
Sermec Ceren6161 umarım canım aslında cokta güzel beslendim muz süt kaşar et tavuk balık ama 1 gr bile almamış 1 haftda