Nurorhn Pamuk__ Kilosu boyu felan kacinci haftadan itibaren soylemeye basliyor doktor ben 15 haftaligim da hic demedi doktorum bana erkenmi acaba
Asl90 Nurorhn canım ben 16 haftalığım doktor söyledi 165 gr belki unutmuştur sen sor bide ultrason kağıdında yazar genelde
Nurorhn Asl90 neresinde yaziyor canim ultrasonda sorayim gittigjmde hoc soylemedi cunku bana simdiye dek
Asl90 Nurorhn yan tarafında bazı kısaltmalar var orada yazması lazım ama bazen yazmıyor EFW olması lazım
ozlem_sngl Pamuk__ canım doktorun ne diyo bu duruma benim de önde gidiyodu diyete soktular beni iri bebek doğurmak iyi değil zor olur diye
Pamuk__ ozlem_sngl aynen banada aynı şekilde dikkat et dedi yediklerine daha fazla kilo almamalı bebek zor oluyormuş normal doğumda
Pamuk__ Yenianne65 sizinki normal bence benim yediğim herşey yarıyor herhalde açıkçası daha fazla kilo almasını istemem bu yüzden baya diyetteyim şuan 😁
Sermec Pamuk__ 37 hafta 2740 gr gecen haftayla aynı kılosu boyu da 47 cm bebeğim 1 haftada hiç kılo almamış moralım bozuldu