MzyynSrctn Yasemin2430 net hareketi 19da hissettim ben canım. 18de pıt pıt bişey oldu ama anlamamıştım. 23+1 olduk bugün. 19dan beri hissediyorum hareketlerini çok şükür 🙏
Meryem15Denizzz Yasemin2430 22+3 daha 3 gündür falan hissediyorum 12. Haftadan itibaren pıt pıt atım şeklinde oluyordu ama tam anlamıyla bebek hareketi diyeceğimi 3 gün önce hissettim
kelebegim123 Yasemin2430 18. Haftalıkken az az hissediyordum şimdi 22 haftaya girecez ve oğlum annesinin karnını top zannediyor sanırım 🙈❤️
Yasemin2430 Ben bi kaç gündür hissetmiyorum çok az hissediyordum şimdi hiç hissetmiyorum normal mi acaba iyimidir
Kbrahrl Yasemin2430 bende birkaç gündür öyleyim hareketleri varla yok arası 🤷🏻♀️ Çok hareketliydi aslında. Burada okudum bu haftalarda oluyormuş böyle ama yinede endişelendim yarın doktora gitmeyi düşünüyorum
_2prensesannesi_ Yasemin2430 benimkide oyleydi korkma sen yoruluyorsan oda görülüyordu bide yeni yeni hissetmeye başladık zaten hepimiz gayet normal bence yinede doktora görün tabiki
Nursrbg Haftada hissetmeye başladım şuan 20+4 olduk ve düzenli olarak hissediyorum vurmalarını dönmelerini 😍
Yasmiiinn Kızlar bende birşeyler hissediyorum yani elimi koyduğumda hafif bi pıt pıt hissediyorum acaba haraketlerimi anlam vereemedim 🤷♀️ Bu arada 17 haftalığım💁♀️
Yasmiiinn Elif380 bende öyleyim merak etmiyor değilim😂😂 inş hareketleridir o bile insanı sevindiriyor😍😍
Bulutalazinannesi 14 haftalıkken başladı, tabi ikinci gebelik olduğu için bu kadar erken hissettim herhalde. Şuan 22+2 deyiz, maşallah çok hareketli bi kız, oğlumda hiç bu kadar hareket hissetmezdim
Zeynep55 13 14 haftalarda pıt pıt hissetmeye basladim suan 23 haftalik 2 hamileligim buarada. Ilk hamileligimde 20. Haftadan sinra hissetmeye başlamıştım
Bulutalazinannesi Elif380 yani hareket ettiği zaman böyle karıncalanma şeklinde hissettim ilk başta. Kelebek uçuyormuş gibi bi boşluk oluyor