flzbtl_ flzbtl_ https://www.bulenttiras.com/tup-baglatma-ameliyati-nasil-uygulanir /// burada guzel aciklanmis
Besengil flzbtl_ flzbtl_ cnm bende baglatıcak tım dogum doktoruma bana dedi ki git araştır günahı büyük ben yapamam. Başka doktor bul dedi bir kaç hocaya sordum hadisli cevapları mı aldım. Bir çok korunma yöntemi var. Yani günahı çıkaran ben degilim İslam da bu böyleyse ben ne yapabilirim
1maviyol Besengil tabiki bu tercih meselesi ama biz nasıl kabul ediyosak herşeye her acıya dayanıyosak eğer gerekiyosa onlarında yaptırması gerekir ☺️
Besengil Ebe4343 ben söylemiyorum bunu ben Din adamıyım hocamıyım töbe haşa peygamber miyim. Gidin araştırın siz boş boş konuşmayın. Tartışmanız ve laf sokmaya çalıştığınız kişi hocalar gidin laf sokun onalra bunu onlar diyor töbe
flzbtl_ Besengil Yok ben anladim da burda cok ta acik konusamam. Ama benimde bir hocam baska korunma yonteminin de gunah oldugunu soyledi, ama acikcasi herkes bugun o sekilde korunuyor. Ozaman bi ilac kaliyor galiba :)
Besengil flzbtl_ ya şaka yapıyorsun bunu ilk defa duydum o zaman her sene Bi tane yaparız artık o günah bu günah 😂😱
flzbtl_ Besengil Valla oyle diyolar iste. Zor diyomya her kafadan baska bisey cikiyo. Fetva onemli bisey ve herkes kendi kafasina yatani soyluyor millete. Elimizden geldigince neyin gunah oldugunu arastiriyoruz. Bilmediklerimizi de Allah affetsin insAllah..