flzbtl_ Tüp Bağlatma İle Doğum Kontrol Yöntemini uygulayan oldumu? Sonrasinda hamile kalma ihtimali kaliyormu? Ve erkeklerde baglanmasi daha iyi olur diyenler var, erkeklerde sonradan sorun oluyormu? bilgi sahibi, duyan veya tecrubesi olan??
Besengil flzbtl_ hiç bir erkek baglatmaz 😂😂😂 sonrasında tüp bebek oluyor diye biliyorum. Ve günah baglatmak😣
Meriwa flzbtl_ bağlatmadan sonra dönüşü yok diye biliyorum canm erkeklerde de bağlatıyo ama onu yaptıran bi erkek duymadım hiç bence kadın doğum randevu al en güzel durumunla ilgili bilgilendirmeyi doktordan almalısın hayırlısı olsun
Ebe4343 flzbtl_ tüplerinize kesi atıyorlar ve eşinizin imzası olmadan olmuyor zaten herkesede yapılmıyor şartlarınIzın uygun olması lazım yaş ve çocuk sayısı bakımından yada tıbbı bir öykünüzün olması gerekiyor
Ebe4343 Besengil günahsa bütün yöntemler günah birşey söylediğinizde düşünüp yazarsanız sevinirim sadece yumurtayla spermin karşılaşmasını engelliyor neyi günah olabilir korunmasın sürekli gebe kalsın öylemi
flzbtl_ Meriwa Erkekler zaten gururdan yapmiyor. Ama bir zamandan sonra ilac kullanmaktan da bikiyoruz, kilo aliyoruz. En temizi erkegin baglatmasi onu da kimse yaptiramiyor iste.. Hayirlisi evet..
Besengil flzbtl_ flzbtl_ cnm bende baglatıcak tım dogum doktoruma bana dedi ki git araştır günahı büyük ben yapamam. Başka doktor bul dedi bir kaç hocaya sordum hadisli cevapları mı aldım. Bir çok korunma yöntemi var. Yani günahı çıkaran ben degilim İslam da bu böyleyse ben ne yapabilirim
Besengil Ebe4343 ben söylemiyorum bunu ben Din adamıyım hocamıyım töbe haşa peygamber miyim. Gidin araştırın siz boş boş konuşmayın. Tartışmanız ve laf sokmaya çalıştığınız kişi hocalar gidin laf sokun onalra bunu onlar diyor töbe
1maviyol Günah olduğunu düşünmüyorum o zaman korunmayalım her yıl birer çocuk doğuralım. Asıl böyle doğurup doğurup bakamamak çöpe, oraya buraya koymak günah bence
1maviyol flzbtl_ benim annemin tüpleri nerdeyse 21 yıldır bağlı hiç bi sıkıntısı yok adetini falan hiç bişeyini etkilemiyo bi daha çocuk düşünmeyenler için en etkili en kalıcı yöntem bence canım ☺️
Aslihansan flzbtl_ hiçbir erkeğin böyle bişeyi kabul edeceğini sanmıyorum 🙈 bayanlarda bağlatıyo en etkili yöntemlerden birisi hatta ama daha sonra hamile kalmak istersen açtırabiliyomuşsun fakat tüp zarar gördüğü için tabi hamile kalmak yine zorlaşıyomuş.
flzbtl_ Aslihansan Evet bende boyle biliyorum. Dogal yolla olmasa bile tup bebek tedavisi olabilir sonradan.