Hera1206 Adetten den 5 gün önce adet olur gibi bir damla geldi durdu. Sonra o gün sadece tuvalette sildiğimde cok acık pembe kağıda geldi. Sonra gecti
Zehra_00 Benim 1 gun boyunca adet gibi agrilarim oldu. Gece agriyla uyudum.sabah kalktigimda agrim yoktu .1 damla leke gibi kan gelmisti.Adet oldugumu sandim. Sonra hicbisey olmadi. Ertesi gun test yaptim pozitif cikti 🤗
Mernana Zehra_00 adetin geçmişmiydi adete varmıydı daha canım? Benimde gün boyu adet ağrım oldu ama daha edete 6 gün var test de negatif 🤷♀️ Birde hissettinmi hamile olduğunu ağrıyı yaşarken
Yldrmbytkn Ben hamile olduğumu öğrendikten sonra görmüştüm yerleşme kanamasını tuvalette peçeteyle kendimi temizlerken gördüm kötü renkte bordoya yakın bi kanamaydı çok değildi iki gün üst üste iki defa görmüştüm 😊
Aylinizm Ben şu an hamile miyim bilmiyorum adetime daha 3 gün var ikihaftadır çok ağrım oldu şişkinlikte var bugün kahverengi az az leke geldi öyle acaba yerleşme kanaması mı bilmiyorum 🤷🏻♀️
htcmuhammed Aylinizm benm de adetime 3 4 gun kala leke gelmeye basladi kan vermistim Sende test yap cnm kan da ver ona gore tedbir alirsn
Muhammedim0125 Onurmerve44 sadece ilişki sonrası minik bi damla kan pembe renkli oldu. Progestean kullandım fitil olarak geçti şükür şimdi 32 haftalığım
_zehra_ 3+4 de hamileligimi öğrendim. Yerleşme kanamasını 6.haftada gördüm. Akıntıyla birlikte pembemsi bi renk. Hatta korktum düşük falan mı diye ama burda okuduğuma göre böyle olan çok olmuş
mmervemeryemm _zehra_ meraba mesajınızı okudumda bende şuan aynı durumdayım geçen hafta öğrendim geç döllenme şuan 4. 5 haftalık olabilirim ama dün ve bugün sadece peçeteyle silerken pembemsi hafif leke geliyo yarın doktora gidicem sizinde öylemiydi düşük olcak diye çok korkuyorum siz iyisiniz dimi
htcmuhammed Aylinizm cikiyor cnm benm cikmisti silikti Varsa test yap bana da hbr ver insaAllah hamilesndr 😊
Aylinizm htcmuhammed inşallah bakalım çokta umutlanmak İstemiyorum hayırlısı olsun çok sağol canım 🤗❣️
htcmuhammed Aylinizm yarin belli olur eger adetsen sokulur eger gelmezse test ve kan ver hayirli haberle gel insaAllah 😊
SekerMerve Onurmerve44 cnm 9 gün gecikme varsa eğer gebelikde çıkar testte yaptır bence allah gönlünüze göre versin