minnakfasulyecim Onurmerve44 Benim yerleşme kanamam olmadı canım ama duyduklarıma göre kahverengi tarzı bişeymiş😊
akovalardan Onurmerve44 ben lavaboda peçete ile kendimi siler iken kırmızı renkte leke gördüm doktora söyledim yerleşme kanaması dedi
Onurmerve44 Derin_Demir benm kaç gündür akıntıyla birlikte lekenme geldi tecrübesiz olduğum için merak ediyorum dokuz gün gecikti adetim ne acaba 🤔 test yapmalimiyim
Derin_Demir Onurmerve44 gecikme yaşadıysan bence yap testi çünkü hamilelik yoksa belki stresten olamıyorsundur. Ama hamilelik istiyorsan inşallah vardır 🥰🥰🥰
SekerMerve Onurmerve44 cnm 9 gün gecikme varsa eğer gebelikde çıkar testte yaptır bence allah gönlünüze göre versin
Esra88kskn minnakfasulyecim benim oldu once acik pembe sonra kahve rengiye dondu 1gun surdu ertesi gun bitti sonra adetim gecikince fark ettim gebelik ihtimalini ☺❤
akovalardan Onurmerve44 sadece o anlık birşeydi akşam gördüm sabahında birşey yoktu hemen doktora gittim adetim kesildi sandım meeger yerleşme kanamasiymis doktorum öyle dedi
Deryamavi Merhabalar :) benimde adetimden 6 gun gecti pazar gunu test yapmistim 48.45 cikmisti doktor persembe bi daha istedi. Bende de suan oyle bi kanama tarzi bir sey yok acb dusukmu 48.45 o yuzden mi ? :/
Prensesannesi96 Deryamavi yukselir insallah canm güzel çıkmış kanın içini ferah tut dua et bıl bol nasip eder Rabbim insallah
Prensesannesi96 Onurmerve44 bn açık pembe kahvarwngş gibi bişeydş canm ama kırmızı değildi gecikmen çok olmuş benmde adetten 4 5 gün sonra gelmişti test yap yada direk git kan ver