Nilton Merhaba hanımlar, bugün Minnoş 39 haftalık oldu, normal doğum için bekliyoruz ancak nst de sancılar hala 15-20 lerde :( var mı aranızda bu durumu yaşayıp sonrasında normal doğum yapabilen ??
Zhratycu Nilton cnm ben az once nst den ciktim acilmam 3 cm olmus sanci 100 u gormus ama hissetmedim hic bisey. Cumaya kadar beklicez dedi doktorum. Yani sanci bile ciksa acilma 4 cm olana kadar beklemede tutuyolar coggunlukla.
Ruyaaa Nilton benim uzun sure 15 20lerde seyir etmisti :) dogmak isterse o sancilar tepelerde seyrediyor 😂
Buse62 Nilton benimde öyle hiç çıkmıyor sancım nst de bugün 38 inci haftama girdim Bi arkadaşım şey dedi ama benimde hiç sancım olmadı dedi bi anda suyum geldi dedi hastaneye gitmiş hemen 2 saatin içinde de dogurmuş
Nilton pyymamm kayınvalide görümce dedikoduları olmadığı sürece kimsenin bir şeye cevap yazdığı yok o yüzden Biz boş boş bekleriz sanırım
Aaysegull Benimde aynı şekilde bakalım doktor sancıların yetersiz dedi nasil olucak bende merak ediyorum bakalım hayırlısı
Nilton Aaysegull bana 2 hafta önceKi kontrolde: bebek 41+3 e kadar gelmezse en son suni sancıyla şansımızı deneriz demişti ama bugünkü kontrolde ona da pek sıcak bakmadı 😒 41 e kadar beklerim sonra riske atmam sanırım
Nilton Zhratycu yaa öyleyse sancım yok diye Dert etmeyim belkide hissetmeden ara ara oluyordur canım 🙏🏻 Teşekkür ediyorum, bu arada sen kaç haftalıksın Suni deneriz filan dedi mi
Eliferbil Zhratycu benimde sancılarım nst de 100 çöküyor fark hiç bişey hissetmiyorum açılmamam şuan yok bilmiyorum hissetmediğini sancılarla açılmam olur mu 😔
Zhratycu Nilton cnm biz 34+4 olduk ama kilomuz dusuk. O yuzden bekleyebildihumiz kadar beklicrz 2670 olmus bu gun.
Nilton Eliferbil sancıyla değilde düzenli kasılmalarla açılma oluyor herhalde 🤷♀️ Sancı nedir kasılma nedir doğru düzgün bilmediğim için yaşadığım şeylere bir anlam da yükleyemiyorum. Şu an doğumun başladığını Anlayabileceğim tek şey nişan ve su gelmesi sanırım 🙈
Eliferbil Nilton kesinlikle bende aynıyım su be nişan dışında doğum belirtisi olarak bişey bilmiyorum ve hissetmiyorum onlar ne zaman gelirse doğumum ozaman başlar modundayım
Zemree28 Bende 38 +3 um dün gttim düzensiz sancim çıktı tabi doğum olması için düzenli olması gerekiyor bol ol yürüyüş önerdi doktorum 2.gebeligim benim evde bitane daha çocuk olunca pek mümkün olmuyor da yürüyüş deyenebilirsiniz 🥰
Eliferbil Zemree28 ben 35+5 teyim biraz erken henüz oyuzden yürüyüş fln yapmıyorum kendine bıraktım ne zaman gelmek isterse
Nilton Zemree28 evett ebe de doktor da yürüyüş önermişti havalar da güzelleşti açık alanda yürümek gerek. Size de 2 bebişle kolaylıklar diliyorum 🤩
Nilton Eliferbil kendinizi yormayacak şekilde sizin haftalardan itibaren yürüyüşe çakmak gerekiyor hiç korkmayın 38-39. haftalara hazırlık yapın şimdiden 👼🏻
Mekamu Ben 30.haftada gittiğimde 20lerdeydi, 33te gittiğimde 60larda çıktı ama bunun anlamını bile bilmiyorum 🤦🏻♀️
Nilton Mekamu ben 38 ve 39. Haftalarda girdim Nst ye 60 ın üzerinde 3-5 dk da bir ritmik olan sancılar doğum için çok önemli ama bende 25 in üstüne hiç cıkmıyor 🙈
Nazligndz Canım bende 38+3 deyim doktora bugün gittim nst girdim bendede tık yok ☺️ Stres yapmayın bunun için su akar yolunu bulur 💪🏻
Nilton Nazligndz haklısın canım lafa gelince sağlıklı olsun da sezaryen-normal fark etmez diyoruz ama sancı çıkmayınca normal doğum yapamayacak mıyım acaba diye panik oluyoruz 😅
Nazligndz Nilton haklısın istemsizce bu düşüncelere giriyoruz hepimiz ama en aza indirmek bizim elimizde