Mervemm Esra80 canim ben nette okudum. Mikrop ve virüsleri çekiyormuş uyudugunuz odaya oturduğunuz odaya 1 tane koyun diyorlar. Cok eskiden yine boylr bi virüs cıkmış bir koy hic olmamis ve bilim adamlari araştırmaya gitmis neden orasi tek olmamis doye. Köy halki biz evimize sogan koyariz çüruyene kadarda atmayiz demisler. Bilim adamlari almislar bir odadan bir soğan ve araştırmışlar ki sogan ici bakteri virüs yuvasıymış resmen.
Merveaygun Kızlar çok fena grip oldum burnum akıyor, burun tıkanıklığı var kuru öksürüğüm var ateşim yok 32hafta gebeyim ne olur Allah rızası için bana dua edin geçsin… Bana bi çare söyleyin 🤧🤧🤧😭😭😭😭
AysunFatih Merveaygun ılık duş al gerçekten çok faydasını görürsünüz inanın ben ilaçsız atlattım duş 🚿 bütün mikropları virüsleri döker bide güzel uyku çekin ılık birşeyler için uyuyun yarı yarıya rahatlarsınız inşallah geçmiş olsun çok
_mrv Merveaygun canım sende yattığın odaya yarım soğan koy ama sakın yemeyin onu sonradan çöpe atın çünkü mikropları kendine çektiği için yenmemeli
Melisb Kızlar merhaba, Adetim gecikti. Hamile olabileceğimden şüpheleniyorum. Eczaneye gidip test almakta hastaneye gitmekte çok riskli geliyor bana. Sizce ne yapabilirim?
Ozgelin Melisb üç gün sonra geçmiycek bu virüs eğer hamileysen ne yapcn sürekli gidip gelmek zorundasın..önlemini al git lütfen..
Hatcefatma Mervekkc bizim sağlık ocağında öyle birşey demediler kimseyi içeri almiyolar zaten . Gittim kan verdm idrar verdm çıktım. 27 haftadaym gebe izlem takibi zamanimdi
Melisb Ozgelin merhaba, Başka bir alternatif yol olmadığı için dediğin gibi önlem alıp gitmem gerekiyor. Teşekkür ederim :)
Hatcefatma Mervekkc bilemiyorum her yer farklıdır belki de benden hariç bir gebe daha vardı oda tahlillere gelmişti
Merveaygun _mrv tabi yapayim inşalalh ise yarar soğanı soyayım mi yoksa kabuklarıyla mi ikiye ayirirp koyayim
Ncyncy Bende gittim bugün sağlık ocağına, şeker testi ve kan verdim 😬😬 korkuyoruz ama bebeğin sağlığı için mecbur
Edaliiii Merveaygun yahu bu soğan nerden çıktı kim icat etti 😂😂 gerçekliği olsa emin olun hastanelere çuval çuval soğan koyarlardı. Bir deli kuyunun dibine bir taş atıyor 40 akıllı çıkaramıyoruz. Önleminizi temizliğinizi yaparak alın. Soğan antibiyotiktir yenmediği sürece fayda vermez koku dışında hangi köymüş o dün biri bi yazı attı yok çinde bilmem ne köyü soğanla kurtulmuş bundan 200 yıl önce çin nerden biliyormuş soğanı. Adam diri diri fare yiyor mantıklı düşünün lütfen kendinizi kandırmayın
Afrsl HappyMom bu coronavirüs günlerinde aranızda hic hastaneye kontrole giden oldu mu benim gitmem lazim ama korkuyorum
dfnomr Afrsl gecen hafta gittim canim ates olcumu yapiyorlardi sadece dun de gittim ates olcumu dezenfektan ve maske uygulamasi vardi ustelik esimi hastaneye almadilar tek kisi giriliyor dediler ben girdim sadece hastaneler onlem aliyor sizde dikkatli bir sekilde gidebilirsiniz
Umayerdal Afrsl Ben 30+2 deyim normalde haftaya randevum vardı bugün dr umla görüştüm bebeğin hareketlerini hissediyorsan 1 ay sonra gel kontrole sorun olmaz dedi.
Afrsl Nse bende yeni hamileyim daha 5 haftalık falan doktor gel kesenin yerini görmemiz lazım ve folik asite baslamamiz lazim dedi fakat gitsem mi gitmesem mi korkuyorum bende bilemedim
Nse Afrsl git cnm senin daha erkenmis hem keseyi görsün hemde vitaminlerini yazsın ben ebeye sordum gitmende skinti yok dedi bebeğinde önemli dedi ağzına maske tak bı yere degmedigin sürece bişey olmaz dedi