Canim suan Turkiyede durum ne bilemem ama Bakude ozel kliniklere gidiyorum, detsyli ultrason icin farkli klinige gidiyordum bugun aradim konustum randevum daha 15ne ikinci detayli ultrason olucak ikiz oldugu icin iki kez cagiriyo, hicbisorun sikinti yok gele bilirsin dedi, kendi doktorumda dogum uzmani ve ozel klinikte calisiyo dun yazi paylasti her kes VIP odalarda yalniz tutuluyor iceri girdiginiz an yalniz bi hemsireyle muhatap oluyorsunuz ve amelyathane ve digumhaneler her seferinde sterilize yapilip sonrasinda kullanima veriliyo sikliklar azalmis ve doguma ve odaya kimse gelemez deniyordu ustelik o ozel klinigin 3 subesi var ve bir sube sadece dogumhane ve hamileler icin ayrilmis baska komse goremez hcibir islem yapilmiyo diger iki sube de yapiliyor tum farkli islemler , icim rahatdi daha da rahat oldu, bu arada banu ciftci ve youtubda bi hoca daha ismini unutdjm mutlaka gidin diyo, esimiz zaten calisiyo rabbim korusun bi isy olrsa zaten onunla birlikte virus gele bilir ve bize bulasabilir, daha 22 haftaligim ve ikiz hamilelik, surekli kanama ve bi kezde su gelme olayindan dolayi surekli doktor kontrolunde olan biri olarak ilk kez kontrol arasi bi ay fark oluyo ben hatda iki haftaya indirmeyi dusunuyorum allah korusun serklaj gereke bilir suyunda bi porblem olusa bilir ki buda aldigimiz qribal enfeksiyondan bebegimiz icin daha riskli