Merhaba kizlar, lutfen paniklemeyelim zaten bu virus olayndan sonra geceler uyuyamaz hale geldim sacma sapan ruyalar goruyorum bugun mesela artik zombiye kadar ciktim,😂 uyandigimda en son babami yiyordular 😐evde her yer kafes gibi iceri girip surekli kilitleyip sessizce oturuyoduk falan, Neyse bazi arkadaslar detayli ultrason ve kontroller icin endiselenmis , sahsen ben bu pazartesi detayli ultrasonum vardi aradm bi kac gun onceye cekmeye calstim fakat yer yoktu, cok fazla kalabik olmasin diye de zaten doktor her hastayi 1 saatten bire almisti,ben gitdigmde sadece bi hasta benden sonraki hasta gelmis oturuyodun, hicbiyere dokunmadan surekli elleri dezinfekte ederek bekledik cok sukur her sey yolundaydi doktorda benden onceki hastadan sonra nerdeyse bi 10 dakoka ellerini yudu dezinfekte etdi yeni bi eldiven kullandi falan derken icim rahat, bi ay sonraya tekrar muayine verdi,disari cikma yasagi olsa bile kontrolli sekilde doktorunda izin belgesiyle bence biz gidip gele biliriz,bu arada benim gitdigim yer ozel ve kadin dogum bolumu normal girisle ayni digil yani kalabaliga direk girmiyosun,sonrasinda kan tahlili icin ora yakin diye diger bi ozele gitdik ama orda baya bi sira vardi ama insanlar bilgili maskeli, aralarinda mesafe koyarak siraya durmustu bazilar hatda sira fazla diye disarda bile bekliyordu, ben maskesiz cikiyorum cunki maske korumuyo arkadaslar korunmak istiyosak o ozel elbiselerden gozlerimizi bile korumamiz lazim cunki gozle bile bulasa biliyo ,