Huma18 asya89 Benimde 38+4 te doğdu canım sezeryan oldum doğru diyor aslında eşiniz korona yayılmadan olun isterseniz zaten daha fazla beklerse bebek kanala girdiği zaman daha zor oluyormuş doktorum demişti Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Gizematalay Humus08 beni de iş yerimden müdürüm arayıp ücretsiz izine ayrılabileceğimi söyledi 21. Haftadayım ay sonu duruma göre tekrar bakarız dedi
Tubay Sinem62 bende çok korkuyorum 16 haftalık gebeyim hemşirelik yapıyorum keske çalışan gebelerede tatil olsa.
SecretaryMother Tubay acaba hastanede çalışan gebeler olarak bi yerlere mi başvursak dilekçe falan bilmiyorum ama işe yarar mı çünkü hastalarla içiçeyiz
Gamzenur33 Serap0733 haberlerde görmüyor sun sanırım adam arka bagaj ve arka koltuğu tuvalet kağıdı ile doldurmuş günlük o kadar mı alıyor spiker sorduğunda kalmaz diye çok aldım diyor olan yine garibana oluyor market rafları bomboş hep bu bencil zenginler yüzünden
Serap0733 Gamzenur33 ben herkes için konuşmadım insanlar ihtiyacı kadr alsa böyle olmaz zaten hayrlısı diyelm
SecretaryMother HappyMom ben de hastanede çalışıyorum diken üstündeyim niye bize tatil yok hamilelere risk grubunda değil mi acaba 😔😔
-Sultan- Gulyy ben az önce istedim böyle bir talep ama ne kadar çoğunluk olursak o kadar olumlu dönüş alırız bence
minnakfasulyecim afyonlugelin Laflarını seçerek konuş seviyeni çok net belli ediyorsun zaten burdan sana klavye artisliği yapmıcam muhattaba alıcağım bi kişilik değilsin şu laflarından sonra. Üzerime hiç bişey almadım burda insanlara hakaret tarzı konuşmanı eleştirdim ama kimin cahil ve bilinçsiz olduğu apaçık ortaya çıktı. Bizde siz gibilerden sıkıldık herkese yukarıdan bakarak aşağılamaya çalışan ama bunu asla beceremeyen insanlar. Siz haddinizi bilin ben zaten haddimi bilirim.
Iremakdogan Haver45 lütfen hepimiz cimere yazalım, çalışan hamileler için hergün işe gidip gelirken toplu taşıma kullanıyoruz, çok tedirginim gerçekten :( belki cimere iletirsek bi faydası olur.
Duygunecla afyonlugelin Fazla gereksiz fazla lüzumsuz konuştuğunuzu düşündüm nedense .Sizin yaptığınız yorumları engelleyebilme şansımız yok mu acaba ... Cahillik beni çok rahatsız eder o yüzden yok olma ihtimaliniz varsa lütfen kendinizi yok edin 😊
Hnuda Beklenen idari tatil geldi hamilelere 12 gün idari izin 16 martta başlıyor bilginize..çalışan kamu anne adayları haberiniz olsun ..
Busum Bsgl benim eşimde hastanede Çalışıyo dün hastaneden geldikten sonra hemen banyoya girdi kıyaferlerini makınaya attı ağzını burnunu gargara yaptı Korona ihtimali olan 80 yaşında teyze gelmiş 😕 bende korkuyorum