BurcuErg Dlktpl hiç dert etmeyin, tutacak olan tutuyor. Şöyle söyliyeyim; benim eşimin toplam sperm sayısı 3 milyondu. Bunun canlısı, cansızı, hareketsizi vs derken, daha da düşüyor. Sayı önemli evet, ama çok daha önemli kriterler var döllenme açısından.
Dlktpl BurcuErg 7 yanr duzgun sperm cıkar dıye dusunuyorum cnm allah ol dedıkten sınra cokar hayırlısı ıle
BurcuErg Dlktpl işte çok da şartlama kendini. İlk transferimde 9 yumurta toplandı, 9’u da döllendi ama sonuç negatif. Çok fazla üzerinde düşünme, zor ama en iyisi bu bence.
muciiiizemmm meliccccc idare eder canım 14 yumurta olusmus 12 mm olanda var 15 mm olanda var dozunu azalttı devam bakalm bugun 1. Haftamdı tam
Dlktpl meliccccc 7 yumurtadan 6 sı döllenmıs cnm cok sukur yarında guzel haberler beklıyıruz bakalım transfer ıcın ne dıcekler 3.mu 5.gunmu embrıyısu dıcekler progestan ıgneye basladım bıde
Filizzz66 Dlktpl keşke yumurtalarını dondursaydın daha iyi olurdu ama nasip işi rabbim gönlüne göre versin
Dlktpl Filizzz66 neden kı yumurtalarımı dondurucam olusan embrıyolarımı donduruurm nasıp olurfa olusursa
meliccccc Dlktpl insallah hepsi gider canim 5.gune de kalani dondurursun. Progestonu fitil olarak neden vermediki doktorun. Trasnferden sonra bide kan sulandirici igne kullancan zor olar senin icin
Dlktpl meliccccc evet cnm ama ıgne verdımdaha once kaybım varya bılmem artık ıgne vercek ıkımgende pıhtılasmam var cnm o 9 ay olcak mecbur nabalım pruluton ıgnede verebılırler bana dusuk olmaması ıcın bıde cok pıs yakıyor yaparken bıle o ıgne
meliccccc Dlktpl allah yardimcin olsun canm yaa.. banada proluton verdi ama 3 gunde bi vurulcam yarin vurulcam onuda😓 allah gonlumuze gore versin tutunsun yavrucuklarimizdaa.. iki embriyomu trasnfer olucak sana istedin mi ikiyi
Dlktpl meliccccc tek olcak dıye bılıyorum cnm rahımmagzı yetmezlıgı var yasımda 29 sanmam konusmadık ama tek olsun yanı daha ıyı olur pruluton tutuncamı kullan dedın neler kullanmıcaz kı cnm mecbur allah bıze kavustursunda herseye deger transferden once neler yapmalıyız pekı sana 6.gundemı transfere cagardılar