Dlktpl Kuzlar 11 yumurtanın 7 sı dolu cıkmıs esım sperm kabını dokmus ıkıncıue vermıs 13mılyon cokmıs %60 ı hareketlı olur ama dımı dollenır 7 soerm bulurlar Mıkrocıplı tup yaptırdık
Naz1988 Dlktpl canım siz tüp bebek yaptırmadan önce eşin spermlerine baktırmadımı canlıgı nasıl doktorun söylemesi lazım
Muciiizeemm Dlktpl öncelikle hayırlı olsun kuzum🙏🏻 Eşinin dökmeside tam bi aksilik olmuş 😖 mikroçipli yapmanda çok iyi olmuş🙏🏻 Doktor ne dedi peki bu duruma 😓
Dlktpl Naz1988 gecen ay asılamada bakıldı cnm esım bugun verınce dokmus sperm ornegını ıkıncıye vermıs
Dlktpl Muciiizeemm ya sorma cnm ya aksılık ıste saka gıbı 13 mılyon %60 hareketlı demısler ıkıncı verılen ornege cnm ıyı demısler
Kbranurr Hiç üzülmeyin. Bizim Drumuz özellikle sperm sayısı düşük erkeklerde ikinci denemede daha canlı spermlerin geldiğini söylemişti. Belki de daha iyi sonuçlar elde edeceksiniz. İnşallah hakkınızda hayırlısı olsun.
Naz1988 Dlktpl inşAllah canım rabbim kucagınızı bos bırakmaz bende tüp bebekle hamile kaldım ikizlerime sakın pes etme benim 5 denenemde hamıle kaldım bitanede düşügüm oldu dualrım seninle🙏
Dlktpl Naz1988 mıkrocıplımı yaptırdın pekı tup bebegı cnm ben oyle yaptırdım her ıhtımale karsı ıns döllenır yumurtalarım cnm
meliccccc Dlktpl ben 23 yasindayim 2 koydu canm doktor. Ilk tup bebekte tek koyuyolar. Ikincide sana bagli🥰
Dlktpl Naz1988 anladm cnm benımde aynı benden kaynaklı pco gorunumu yumırta catlamaması vardı artık verdım yumurtaları gerısı allaha kaldı
Dlktpl meliccccc anladım cnm masallah cok gencsın ıns bebısın tutmustur benımde bebıslerım olusur ıns yarın ıyı habr alırım döllenıp döllenmedıgı 1 gunde bellı oluyo dımı
Yaman meliccccc ben ilk basladigimda tup bebege yasak dedi doktorum 2 tane koymak yas geregi yasakmis en sonuncuda 2 tane koydu ama biri tuttu
meliccccc Dlktpl ayy insallah canm yaa hepimiz guzel haberleri aliriz insallah gek duam bu🥰🥰 evet canm belli oluyo sen yarin hastaneni ara bilgi almak icin embriyologlar sana donüs yapiyo