Alpaslanveannesi BalliVEannesi canım bence çok hoş bir isim değil ayrıca kaba bir isim başka isimler düşün derim ben 🤔
Burcu16 BalliVEannesi isim koyarken söylenmesinin zorluğu kadar ilerde okula gidince arkadaşları tarafından alay konusu da olmamasına dikkat etmeliyiz aslında 🙂 mesela yaşadığım şehirde pakfırın pakmamüller vs gibi unlu mamülleri var onları cagrıştırdı anlamı güzel ama çocuğunuza ilerde pek etik bi davranış olmucak gibime geliyor 💁🏻♀️
BalliVEannesi delettdmom66 ya eşim hiç sevmez toprak rüGar falan ben bayılırım.o da ertugrul falan tarzı sever ben hiç sevmem sonumuz hayırolsun haklısın canım😒saol
DnzAtr BalliVEannesi bence ne istiyorsan onu koy benim ailem de koyacagım isme çok fazla tepki verdi ama ben koyacam sonucta benim çocugum ve emin ol alışılıyor bir süre sonra normal geliyor 😉😉
aren6161 BalliVEannesi poker derler usaga koymamalısın bence ama takdır senn ana samımı fıkrım hıc begenmedım🙈
BalliVEannesi Kızlar hepinize teşekürler yorumlarınız dışardan bir göz için önemliydi koymicam ben de vazgeçtik.zamanınızı aldım çok teşekkür ederim melekler❤👼🏻🙏🏻🙏🏻
Dogabebek BalliVEannesi ilk defa duydum samimi yorum yapin dedigin icin yaziyorum kulaga pek hos gelmiyor. Benim adimda degisik ve tanisirken yada telefonda adimi soylerken o kadar zorlaniyorum ki adimi cok sevmeme ragmen insanlarin o da nedemek demesi yada yanlis telaffuzu yoruyor. Ben kizima o yuzden anlasilmasi kolay ama her 3 kisiden birindede olmayan bir isim takmaya calistim. Insallah o da sever.
Naz1989 Biz de oğluşuma arel ismi veya tuğra düşündük bende arel i çok beğendim etraftan aynı tepkiyi aldık paker ismi bnm de kulağıma hoş gelmedi ama demekki siz ısınmışsınız herkes beğenecek diye bir şey yok yinede siz bilirsiniz