Nilemyus BalliVEannesi evet anlam güzel ama soyisim gibi duruyor. Yorum yazan arkadaşları okudum hepsine katılıyorum. Kulağa hoş gelmiyor
BalliVEannesi Esa valla zor iste ya bir de sorumluluk ben de içimde kalır mı acaba diyorum ama işte insanlar o ne diyince açıklama yapmaktan da sıkılıyorum snein koyduğun isim de güzelmiş bak ben seviyorum değişik ama toplum pek hazır değil sanırım🤫
BalliVEannesi Ebruucum evet bulursam başka normal bir isim bulmam lazım çocuk doğcak adı belli değil🙄
BalliVEannesi YaseminUslu hahah 😏canım çok haklısın ama tarafsız olarak değerlendirdiğiniz için sordum yoksa çevremde kırmamak için de iyi diyen var ama kararsız kaldım aslında birine beğendirmek değil de fikir almak diyelim çok saol güldürdün beni bir de çınar var herkeste 🤗
BalliVEannesi Ahsenelif çok saol canım olur mu samimiyetinizden sordum ama raştırdım kuraan.dan koymak zorunda değil anne baba ama anlamı iyi olmak zorunda.göbek adını kuran.dan koydum mesela ama ne biliyim ben nerden takıldıysa kafamıza işte çok teşekkürler samimiyetin için 😍❤
Ahsenelif BalliVEannesi ben teşekkür ederim bitanem hayırlısıyla sağlıklıca al kucağına inşaAllah meleğini ❤❤😍
BalliVEannesi HlyaaARslan amin 🙏🏻 canım evet ben de klasık isim istemedim ama sanırıö değişecek 😀senin isim de çok güzelmiş bence🤗