Rabiaa59 Yavrum_herseyim Alışmak mı? Hemde nasıl alıştım 🙈 Asya da iyi çok şükür ama küçük olduğu için çok uyuyor. Gece uyandırmak için neler yapıyoruz neler ama yok. Biraz bu uyandırma sıkıntımız var gece o kadar. Gündüz iyi şükür kendi uyanıyor. Emmeside iyi çok şükür ama benim sağ göğüs ucum mahvoldu. Sadece uç kısmını çektiği için parçalandı resmen acı çeke çeke emziriyorum sağdan 😒
Yavrum_herseyim Rabiaa59 çok sevindim canım rabbim ayırmasın inşallah lansinoh göğüs ucu kremi var çok güzel bi krem ben çok faydasını gördüm sana öneririm canım
AsyaNildaa Rabiaa59 canım benim Allah’ım inşallah tez zamanda seni ve bebeğini birbirinize kavuştursun.Acilarini dindirsin ve uzun, sağlıklı, salih,iffetli bir hayat nasip etsin inşallah bebisine ve ailesine inşallah
Rabiaa59 AsyaNildaa Allah razı olsun canım geçen cuma dan beri birlikteyiz 🥰amin inşallah sağol canım 🌸☺️
Yaseminturan_ Rabiaa59 canım nasıl gidiyor ☺️Bakımı nasıl zorlanıyormusun emzirmek cok mu zor birde cokmu acıyor göğsün 😌
Rabiaa59 Yaseminturan_ İyi gidiyor kuzum 🥰 Bakımı kolay eşim de yardım ediyor sağolsun. Göğsüm evet acıyor kuzum ağızları küçük tabi sadece üç kısmını çektiği için yara yaptı idare ediyoruz 🌸
Rabiaa59 Yaseminturan_ İyi gidiyor kuzum 🥰 Bakımı kolay eşim de yardım ediyor sağolsun. Göğsüm evet acıyor kuzum ağızları küçük tabi sadece uç kısmını çektiği için yara yaptı idare ediyoruz 🌸
Rabiaa59 Yaseminturan_ Emzirmek kolay ama gece uyandırmak çok zor. Bazen öyle inat ediyor ki ne kadar ağlasa da anında susup uykuya dalıyor uyanmıyor. Sadece uyandırmam 1,5 saatimi aldı bir ara 😒 birde banyo yaptırması zor eşimle yaptırmamıza rağmen korkuyoruz o kadar küçük ki tutulmuyor bile kayıp gidecek o derece. İnşallah toparlayacak. Kuzey Efe nasıl oldu ? ❤️
Rabiaa59 Yavrum_herseyim Lansinohu ben hamileliğimden beri kullanıyorum o zaman iyi geliyordu Bebek yoktu tabi. Şimdi de devam ediyorum kullanmaya ama kesinlikle iyi gelmedi bana. 🤷🏻♀️
Yaseminturan_ Rabiaa59 anladım kuzum maşallah size çok sevindim senin adına 🥰göğsün için çözüm bulabildin mi
Yaseminturan_ Rabiaa59 inşAllah kuzum inşAllah 🤲🏻🌸 Kuzey Efe’m iyiydi ptesi taburcu olacaktı biliyomusun ama persembe enfeksiyon kaptı ilaç tedavisine başladılar günde 8 kez 35 cc veriyorlar ama sondayla cünkü biberonla cok cabuk yoruluyormus kavusmamıza cok var galiba 😔 göğsün yara oldu mu canım acıyormu emzirirken göğsünü tutmasına cok sevindim 🤲🏻 darısı başıma inşAllah
Yavrum_herseyim Rabiaa59 yaa kötü olmuş kuzum bende doğum yaptım 22 gün önce doğumdan 2 3 gün önce kullanmaya başladım çok şükür yara bile olmadi keşke sanada ise yarasaydı çok zor göğüs yarası
Rabiaa59 Yaseminturan_ İnşallah kuzum inşallah sizde kavuşacaksınız az kaldı 🤲🏻 Onlar çok güçlüler diyen sen değil miydin?? 🥰Göreceksin annesi, Asya’m gibi Kuzey Efe’mizde iyi olup gelecek. ❤️Göğüs uçlarım çok acıyor özellikle sağdan emzirmek istemiyorum bile o derece. Parça parça oldu uç kısmı resmen 😖😫
Rabiaa59 Yaseminturan_ Yok valla lansinoh kullanıyorum ama iyi geldiğini söyleyemem. Dün gece ayva çekirdeklerini bıraktım suya inşaAllah jöle olursa onu denicem ama umutlu değilim 😕