Rabiaa59 Wonderanne valla canım İnan ki eşimle o kadar heyecanlıydık ki 38 gündür o anı bekliyorduk heyecandan sormak aklımıza bile gelmedi. 😂Yarın bakarlar yine, çıkış kilosu da illaki yazılıdır 🙈
bir_pasa_annesi Rabiaa59 Amin cnm ne demek severek takip ediyorum valla seni sanki ben evladıma kavusmusum gibi hissettim
Rabiaa59 Wonderanne inşallah canım teşekkür ederim çok motive ettiniz hepiniz beni bu süreçte. Yalnız hissetmedim ☺️🥰
Gunesaydeniz Rabiaa59 canım benim kardeşimin bebeği de bu kiloda erken doğdu. Şimdi tosbidik oldu dualarını eksik etme ve ümidini kaybetme hiç. Seni çok iyi anlıyorum. Bizde çok korktuk başta ama emin ol iyi olacak.
Lamia65 Rabiaa59 Şimdi okudum yorumları.Çooook çooooook çooook şükür🤲 Yaaa çoook sevindim canım benim.Duygulandım bak şu an🥺 Gözünüz aydın.Saglıkla büyüsün.RABBİM bi daha böyle ayrılıklar yaşatmasın🤲 Öpüyorumm Minik Asyamızı😘😘🥰😘🥰😘🥰😘 RABBİM seni korusun Aysa💋
Wonderanne Rabiaa59 her birimiz bir anne adayiyiz ve aynı şey bize de olabilir tabi Allah korusun olmasın böyle bir şey de insan kötü gün dostu olmalı en çok da
Yavrum_herseyim Rabiaa59 nasılsın canım asya nasıl alışabildin mi güzel emiyor demi canım gece uykusu nasıl asya prensesin
Rabiaa59 Wonderanne Öyle canım 🌸 kendi arkadaşlarımdan bile daha yakındınız her biriniz sağolun tekrar 🥰
Rabiaa59 Yavrum_herseyim Alışmak mı? Hemde nasıl alıştım 🙈 Asya da iyi çok şükür ama küçük olduğu için çok uyuyor. Gece uyandırmak için neler yapıyoruz neler ama yok. Biraz bu uyandırma sıkıntımız var gece o kadar. Gündüz iyi şükür kendi uyanıyor. Emmeside iyi çok şükür ama benim sağ göğüs ucum mahvoldu. Sadece uç kısmını çektiği için parçalandı resmen acı çeke çeke emziriyorum sağdan 😒
edak Bebeğine kavuşmuşsun çok çok çok sevindim gözünüz aydın ♥️ Uzun zaman sonra girdim uygulamaya aklıma geldi güzel haberini alıp mutlu oldum, sağlıkla büyüsün bebeğin 🤲🏻🌸