Busegulce Rabiaa59 yaaa çok sevindim kuzum bol bol öp kokla Asya’mızı 🥰 Allahım bir daha sizi hiç ayırmasın 🤗🥰❤️
Rabiaa59 Busegulce Öperim tabiki teyzesi ne demek 🥰 Amin kimsenin evladını ayırmasın inşallah gerçekten çok zormuş 🤲🏻
Papatyakalplikadin Rabiaa59 Bende takip ediyordum seni, çok sevindim yavruna kavuşmana 😍 Darısı diğer bekleyen annelerimizin başına 🌸 Allah sağlıkla,huzurla,analı,babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah 🙂🌹
Rabiaa59 Papatyakalplikadin Amin canım cümlemizinkini inşallah. Allah bin kere razı olsun hepinizden çok dua ettiniz yavruma ❤️☺️
Alminalperen Rabiaa59 Allah yardımcın olsun canım ilk hamileliğimde yaşamış biri olarak seni çok iyi anlıyorum benim oğlum da 34 haftalık doğdu 8 gün küvez de kaldı. Kolay zamanlar değil tabiki bir anne için ama hepsi geçecek geçtiği zaman kötü her şeyi unutacaksın emin ol. En kısa zamanda toplar kendini kavuşursun miniğine onlar küçücük ama bir o kadar da güçlüler 😊 Rabbim en kısa zamanda kavuştursun sizi inşallah 🙏
Rabiaa59 Alminalperen Dün kavuştuk canım çok şükür şimdi evimizdeyiz. 38. günümüzde çıktık küvezden ☺️
Rabiaa59 Esraminnak Allah razı olsun inşallah sizlerin duası sayesinde iyi oldu yavrum 🌸 bende çok sevinçliyim
Bebegiimle Rabiaa59 okurken ben bile mutlu oldumm senin mutluluğunu düşünemiyorum benim ahsenim daha çıkmadı dua et bende kızıma kavuşayım 🤲🏻🌸
Rabiaa59 Bebegiimle Allah sizi de en kısa zamanda kavuştursun inşallah tüm kalbimde dua edicem yavruna 🌸
Rabiaa59 ktnzehra49 Evet kuzum sabrın sonu gerçekten selametmiş kavuştuk şükür. 🥰🤲🏻 O güzel duana da çokça amin 🌸 Allah razı olsun inşllah
Semaaonursnmz Rabiaa59 ayyyy çok sevindim canım benim rabbim sizi bi daha ayırmasın acısını tekrr yaşama inşallah çok sevindim nasıl neşelidir şimdi ev 🥰💃🏻💃🏻🎉inan nasıl mutlu oldum aynı şeykeri yaşayınca insan çok iyi anlıyor
Rabiaa59 Mervenur_kcbs Şimdilik iyi çok şükür salı günü kontrole gidicez ve işitme görme testlerini yaptırcaz inşallah onlarda sorunsuz geçer ☺️🤲🏻
Sevdiss_17 Rabiaa59 ayy cok sevindim sanki bi tanidigimin haberiymis gibi hissettim simdi doya doya kokla tadini cikar nasil iyiyse o sekild3 buyusun yavrun saglikla nice nice yaslara getirirsin insallah allah bidaha sizi hic ayirmasin 😍
Rabiaa59 Sevdiss_17 Yaaa amin inşallah 🙈Allah bin kere razı olsun bende sizlerin sayesinde kendimi yalnız hissetmedim bu süreçte hep motive ettiniz. 🌸
bir_pasa_annesi Rabiaa59 gözün aydın cnm sevindim hep takip ediyordum seni sonunda meleğinle kavustun Allah bir daha ayırmasın inşallah