Sueda29 Esma111 amin canm benm suyum aniden geldi:( hiçbi sıkıntm yoktu.ne açılmam oldu ne sancım:( suyum geldi birden …
Cansuyildirim Rabiaa59 Bende postu sessiz takip edenlerdenim. Ohhh şükürler olsun nasıl mutlu oldum kavuşmanıza ❤ Rabbim bidaha hic ayirmasin evladinizla, mutlu günler sizi bekler 🌸
MTurgut Rabiaa59 Şükürler olsun bu güzel haberi bekliyordum ne zamandır ♥️🙌 Allahım bir daha birbirinizin kokusuna hasret bırakmasın kimseyi evladından ayırmasın inşallah çok çok sevindim 😍😍😍
Busegulce Rabiaa59 yaaa çok sevindim kuzum bol bol öp kokla Asya’mızı 🥰 Allahım bir daha sizi hiç ayırmasın 🤗🥰❤️
Papatyakalplikadin Rabiaa59 Bende takip ediyordum seni, çok sevindim yavruna kavuşmana 😍 Darısı diğer bekleyen annelerimizin başına 🌸 Allah sağlıkla,huzurla,analı,babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah 🙂🌹
Sdmhmt Rabiaa59 şükürler olsun sonunda ya Allah kavuşturdu sizi Hep takip ettim bu mutlu haberi dört gözle bekledim dualarımız sizinleydi şimdi bebişi bizim yerimizede doya doya sevin öpün 😍🥰
Rabiaa59 Cansuyildirim Amin canım amin. Hepinize çok teşekkür ederiz. İlginize,alakanıza, yüreği güzel annelerim 🥰
Rabiaa59 MTurgut Amin canım Rabbim hepinizi yavrularınıza zamanında kavuşmayı nasip etsin inşallah 🥰 şimdi yanımda mışıl mışıl uyuyor ☺️ Durup durup bakıyoruz eşimle 😅
Sueda29 Rabiaa59 canm seni hep takip ettim.sonunda bende prematüre annesi oldum.34 te doğum yaptm 15 günlğz şuan.rabbim yardmcmz olsn
ktnzehra49 hep yazmak istedim ama bi türlü yazamadım takip ettim sadece acını senin kadar yaşadım şuan o kadar mutlu oldum ki inşallah bi daha hastane yoluna sadece ikinci bebiş için gidersin Allah evladını sana ve eşine bağışlasın inşallah çok mutlu olun bi imtihandan geçtin sabrın sonu selamet 🙏🏻😊🥰
Rabiaa59 ktnzehra49 Evet kuzum sabrın sonu gerçekten selametmiş kavuştuk şükür. 🥰🤲🏻 O güzel duana da çokça amin 🌸 Allah razı olsun inşllah
Rabiaa59 Mervenur_kcbs Şimdilik iyi çok şükür salı günü kontrole gidicez ve işitme görme testlerini yaptırcaz inşallah onlarda sorunsuz geçer ☺️🤲🏻