Rabiaa59 yazıklarını okudukça içim acıdı yarabbim çok zor hele de ilk gördüğün anı yazmıssın ya ağlıyorum hala aynı seyleri yasamısız ama sen cok küçüksün oğlum dedim bende Kuzey Efem dedik babasıyla anne karnındayken cok konustuk onunla sürekli sürekli konusuyordum hemsiremiz sizi hissetti babasına hemen tepki verdi dedi eller kollar oynadı dil cıkardı bize Allahım mucizemiz bizim o 😔
Kuzum benim bir düşüğüm vardı ,sonrasında Rabbim tekrar nasip etti ve her sey cok güzeldi .
Salı gecesi agrımla acile gittim enfeksiyon var dedi ,alttan ultrasonla baktı rahim agzını göremedik ama enfeksiyon görünüyor dedi nst de sancı cıkmadı her sey normal dedi.
Sonraki gün işe gittim ama iş yerinde on dakka da bir sancıların oldu akşam anneme gittik yemeğe beş dakkada bir e düştü belli etmemeye calıstım ama eşim ve kardeşim hadi gidiyoruz yeter dediler ve 6 cm açıklık 😔
zaten karnım aşagıdaydı son zamanlarda ama her şey iyiydi diye dikkate almadım pek .
Kısacası kader ortagım her sey bir an da oldu 6 cm acıklıkla normal dogumla Kuzey Efem geldi 1460 gram dogdu 29+3 de sonra 1400 e düştü .
Cuma günü hastaneden cıkısımız yapılırken gördün son kez 1450 olmustu ve sütüm daha yeni geldi çok az o da ama yine de eşim götürdü.
Dua edelim birbirimize 🤲🏻
kucagıma alamadım kokusunu duyamadım ..
ve cok özlüyorum 😔