Yavrum_herseyim Rabiaa59 dualarim hep yavrunla canim benim bisey olmaz allahin izniyle hep dua dua herseye deva canım benim allah buyuktur
Rabiaa59 Yavrum_herseyim Öyle tabi canım Rabbim kabul etsin dualarımızı. Kızıma dua eden bir sürü teyzeleri var çok şükür. Allahım sağ Salim bize bağışlasın kavuştursun inşallah 😔😞 aklım yüreğim hep onda gözümün önünden gitmiyor yavrum
Yavrum_herseyim Rabiaa59 Insallah alir getirirsin yavrunu eve bu seferde gozunun onunden ayirmazsin bak o gunlerde gelecek inşallah cok zor bi durum yasadigin ama geçecek inşallah
Rabiaa59 Yavrum_herseyim İnşallah inşallah sabırsızlıkla bekliyorum o günleri. 😔❤️ Hele bi gelsin bana, asla ayırmıcam koynumdan onu asla ....
Rabiaa59 Elif6161 Ben iyi olmaya çalışıyorum canım da Asya’m hala aynı 😔 kalbinde delik var dediler ilaç veriyorlar solunum cihazına bağlı hala aynı yani durumu 😓 dua et canım bol bol
Aysemhmt Rabiaa59 rabbim Şafi ismiyle şifa versin inşallah yavruna inşallah tez zamanda saglıgına kavusur ve evine döner inşallah canım 🤲
Elif6161 Rabiaa59 etmemmi rabbim şafi ismi yüzü suyu hürmetine şifasını versin inşallhh geçicek hepsi emin ol daha çok küçük delikte kapanıcak kalbindeki hep buna inndır kendini yeterki iyi ilerlesin
Rabiaa59 Aysemhmt İnşallah inşallah amin canım benim Asya’m aklınızda olsun nolur miniğime her zaman dua edin çok ihtiyacı var 🤲🏻😔
Aysemhmt Rabiaa59 Dualarımız Asyamızla ❣️ bende 29 haftalık hamileyim canım bebeğimin kalbinde 2 delik olduğunu söyledi doktor sende Asyanın kalbinde sorun olduğunu gebelikte falan mı öğrendin canım
Rabiaa59 Aysemhmt Rabbim size de bize de bütün bebeklere de Şafi ismiyle şifa versin inşallah 😔 çok zormuş bu evlat acısı çok
Aysemhmt Rabiaa59 Biran önce toparlanır inşallah canım sende kendini bırakma iyi ol ki Asyanın sütü bol olsun❣️🤲😍
Rabiaa59 SedaveSusam Aynı canım kalbinde delik var dediler işte en son. Kapanır diyorlar ama inşallah 😔 hala solunum cihazına bağlı.
Rabiaa59 Aysemhmt Çok şükür sütüm bol da yavrum yok işte yanımda. Sağıyorum babası götürüyor ama damla damla veriyorlar hala tam beslenmiyor galiba öyle çok 😔
Aysemhmt Rabiaa59 benimde ilk doğumumda yavrum 5 gün benden ayrıydı ne kadar üzüldüğünü anlayabiliyorum canım bende sağıp gönderiyordum eşimle inşallah sende tez zamanda kavuşursun canım 🤲❤️