Kawaharada Merhaba, Ben de 7+5 im bugün. Her şey yolunda gidiyor çok şükür. Bulantılarım için ben de ilaç kullanıyorum. Bat tarihim 23 Kasım. İnşallah hepimiz hayırlısıyla yavrularımıza kavuşuruz 🤲🏻
senabyrktr Gul32 evet aslında 3-4 aralık tam 40 hafta dolduruyorsun fakat 20 kasından sonrası için her an doğum olabilir 38 haftadan sonra dedi 🙏🏼🙈
senabyrktr Gul32 evet aslında 3-4 aralık tam 40 hafta dolduruyorsun fakat 20 kasından sonrası için her an doğum olabilir 38 haftadan sonra dedi 🙏🏼🙈
gulumse0611 Tugceecikk amin inşallah pazartesi bi duysam ikisinin de sağlıklı olduğunu rahat edicem bugünde bitsinde 🤲🏻
Tugceecikk gulumse0611 aaa ikizmi 🙈 inş canım sağlıcakla duyarsın stres yapma burda çok progestan kullanan okudum sadece bir destek kötü düşünme onlar zaten sana tutunmuş inş yaz yarın güzl haberlerni ☺️
ipek-smr Abc13 yok teşekkür ederim 27 vardıda ismin önünde merak ettim acaba antebin 27 diye mi diye 🤣🤣
gulumse0611 Tugceecikk amin inşallah öyle olur ikiside sağlıklıdır sabredip bekliyorum stres yapmamaya çalışıyorum ikiz olduğu için daha çok korkuyo insan 🤷🏼♀️
Miryem Zeynepekr yok galiba ben cuma günü gidicem öğrenirsem direk yazarım bakalım kızlar mı çoğunluk olucak yoksa erkekler mi
Zeynepekr Miryem bende perşembe günü gideceğim .Allahım hepimize sağlıklı afiyetli hayırlı evlatlar versin
Smeyyesayin Bende çok merak ediyorum 😍 10 gün sonra randevum var 13.haftamdayım öğrenirsem bende yazarım 😊🙋🏻♀️
Belirsiz Merhaba biz de 11 haftalığız 18 Kasım doğum olarak gösterdi sistem ama belli değil tabi bebiş seçiyor doğum tarihini ☺️ Sağlıkla doğuralım inşallah 🥰💪