[silindi] annisadayi 7 haftalığız Allah nasip ederse Kasım başı gibi Rabbim sağlıkla hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin yavrularımızı🤲🏻
SevimliCasper annisadayi annisadayi 🙋🏻♀️ 4+3 şu an :) Pazartesi kan testi yapıldı, hcg değeri 415.2 :)
Caglab Sltn12ylmz Düşük mu bilemiyorum ben ama her gecen gün artıyor deger. 2 gun sonra tekrar beta testi yaptırabilirsiniz bence. Ben de doktor önerisiyle 2 gun sonra tekrar yaptirmistim. Boylece iciniz daha rahat olabilir 😉
Yasemindursun Caglab adetim gecikti 1inde olmam lazimdi hala olmadim ama kasiklarimda inanilmaz bi agri var adet agrisida degil bu agri nedir bilen varmi hamile olabilirmiyim bu agri normalmi bilen varsa yazabilirmi
Caglab Sltn12ylmz Ben oldukça uzun sure bekledim bebegim olmasını. Inat ettim ve adetimin 5.gunune kadar bekledim😁Idrar testi yaptım ardindan ayni gun beta hcg yaptırdım. Ilk testim 1143 cikti. Tam 2 gun sonra yaptirdigimda ise 2800 cikti. Belki de testi biraz erken yaptığınız icin de dusuk cikmis olabilir.
Bahrmm Benim beta HCG değerim şuan 26.6 hamile miyim bilmiyorum hemşiremiz yüksek ihtimal dedi ama tekrarlayarak moloz
Sltn12ylmz Caglab tekrarlamayı düşünüyorum :) benimdi 9ay kadar süredir bekliyorum bbeğimi allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin😇❤️
Baling Herkese merhaba,kasım çocuğuyuz bizde 😍ilk bebeğimin kalp atımı durdu karnımda,bu ikinci inşallah nasip olur,henüz kal p atımımı dinlemedik
Kar_tanesi 6+2 haftaligim bende tahmini dogum tarihi 2/11 Rabbim hepimize saglikla kucagimiza almayi nasip etsin..🤲