hilal_yener Bsgl ay inşallah doğurmazsınız yollarda 😂😂 sancı hissettiğiniz an yola çıkın en iyisi siz
Bsgl hilal_yener nasıl bisey olduğunu bilmediğim için en ufak sancıda ben yola cıkarım heralde eşimde nöbetli çalısıyor inşallah gece evde yokken başıma gelmez 😔
Vnsgb hilal_yener canım biraz fazla kilo almışsın acaba dikkat etsen mi bu aralar son haftalarda dahada kilo alacaksın zorlamasın seni 😇
hilal_yener Vnsgb ne kadar dikkat edersem edeyim böyle oldu yani ben su içsem yarıyor diyenlerdenim 😂
Vnsgb hilal_yener hahah ben diyetisyenime öyle demiştim kadın dönüp bana sudan öncekiler yarıyor sana su değil dedi 🤣 tabi ben zönk kaldım öyle 🤣🤣🤣
Hamideersin hilal_yener yani her gebelik bir değil her bebek bir değil her bünye bir değil bildiğiniz gibi
Belmaaa hilal_yener ben de 59la başladım şu an 25+5im ve 65-66 civarı çıkıyorum. Diyetisyen 70le bitiririz diyor ama asla inanmıyorum 35lere kadar 70 olsam iyi diyorum
DenizEliz hilal_yener biraz fazla gibi geldi bana ya acaba biraz daha mı dikkat etsen? Ben 28 haftalığım beş kilo aldım şuana kadar bebeğimde gayet sağlıklı 🤷🏻♀️
hilal_yener DenizEliz ben ne kadar dikkat ettiysem aldım yani dikkat etmekle alakası yok 4 öğün yemek yiyen bi insan asla değilim iki öğün yiyorum sadece
EbruIrmakAhmet hilal_yener bende 1 ayda 3 kilo almışım doktorum kızdı valla diğer ay 1 kilo alarak gel dedi 🤭
Ktuna haftamdayım 16 kilo aldım 😂 ama 50 kilo ile hamile kaldım çok belli olmuyor ben memnunum kilomdan. 2 haftada 3 kilo aldığımı biliyorum ki hamilelikten önce asla kilo alamayan biriydim. Siz yine de dikkat edin son zamanlar hızlı gidiyor
hilal_yener Ktuna benimde aldıgım kilo belli değil allahtan üst tarafı zayıf olam bir kızdım eskiden beri belim hiç yoktur sadece bacaklarım kilo aldı
Hatcee Ya ben de 32.haftama girdim 10 kusurlar da kılo almışım pek iştahım yok 57 hamile kaldım sımdı 67 çok takıyorum bunu 😩
DenizEliz hilal_yener ozaman bebeğin istiyor canım yapacak birşey yok sağlıklı beslenmeye devam et 🤷🏻♀️
zelis63 hilal_yener bende 59la hamile kaldım o haftalarfa insan çok hızlı alıyor 30. Haftadan sonra nedense bir iştahta azalma oldu bende şimdi 37. Haftamdaym 14 kilo aldım toplamda